Jeśli próbowałeś 100 razy sam. I za każdym razem brakło siły i wiary. Może warto oddać się w dobre ręce. Ja spróbowałem!

W skrocie:
Proponowana dieta jest ok . Jest dużo warzyw. Dieta jest z produktów dostępnych w supermarkecie - jak do tej pory nie zdążyło się tak bym za czymś niezbędnym szczególnie biegał . Na prawdę dania są smaczne i przy okazji nie trzeba skończyć szkoły kunikalnej by to ugotować.

Co do ćwiczeń są naprawdę ok. Zazwyczaj po rozgrzewce jest to jakaś forma interwałów.
Cele są dwa wzmacnianie i intensywne spalanie. Zapewniam są skuteczni.za każdym razem cwiczenia są inie.

Co ma największe znaczenie ,dla mnie osobiście ludzie . Nie było takiej sytuacji, aby ktoś nie poświęcił mi chwili, czy mnie zbył.

W klubie otrzymuję kompleksowo wszelkie niezbędne informacje do tego by schudnąć.

Jest jednak coś więcej, coś nie materialnego co otrzymałem i po co tam wracam.To czysta energia która mnie motywuje do dalszejutra walki.
Bardzo się ciesze ze trafiłem właśnie tu. Pomagają mi każdego dnia być troszkę lepszym niż wczoraj.