Widok

Z czystym sumieniem polecam każdemu

Swoją opinię dodaję prawie 2 miesiące po zakończeniu spotkań z Magdą - dlatego, że chciałam sprawdzić jak poradzę sobie bez nich. Radzę sobie bardzo dobrze :)
Od początku współpraca przebiegała świetnie - jasno określone zasady, duża elastyczność i bardzo ciepłe podejście do klienta. Raz sparzyłam się na psychologu i z pewnym dystansem podeszłam do terapii krótkoterminowej, jednak przekonałam się, że to była bardzo dobra decyzja. Pomimo kryzysów osobistych w trakcie spotkań krok po kroku realizowałam plan ustalony na samym początku. Kroczki były czasem bardzo małe, ale z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że znaczące. Porównałabym Magdę do instruktora jazdy - choć to ja prowadzę swoje auto zwane Życiem, ona była zaraz obok, by w razie czego zahamować albo zaproponować inny kierunek jazdy :)

Bardzo cieszę się, że współpracowałam z tak doskonałym przewodnikiem jak Magda i gorąco mogę polecić jej usługi każdemu, kto odważy się poprosić o pomoc.
Moja ocena
zaangażowanie: -

klimat i wystrój: -

czas oczekiwania: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Kasiu, pozostaje mi życzyć Tobie przyjemnej i bezpiecznej jazdy :) W pojedynkę lub z pasażerami, bliskich lub dalekich podróży... Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry