Widok

Z czystym sumieniem polecamy !

Z czystym sumieniem polecamy Esterę i jej zajęcia, które prowadzi z pasją (my wybralismy te indyidualne, w naszym domu).

Estera jest po prostu stworzona do bycia położną :) U boku położnej z takim zamiłowaniem, to tyko rodzić :)

Zajęcia są prowadzone w miłej, przyjaznej atmosferze, czas szybko leci, dużo się z tych zajęć wynosi, są też zadawane 'prace domowe' z oddychania :)

Estera udziela wielu cennych rad, omawia każdy temat, cierpliwie odpowiada na pytania. Nie ma dla niej tematu tabu, więc śmiało można pytać o wszystko.

Ukradnę jedno zdanie poprzedniczce, bo idealnie opisuje i nasze odczucia - Dzięki tym spotkaniom dużo spokojniejsi czekamy na przyjście na świat naszej córci :)
Moja ocena
Nowoczesna Szkoła Rodzenia Bociek, kategoria: Szkoły rodzenia
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Bycie położną to moja pasją....to co robie, mówie, wymagam jest tym czego sama bym chciała aby mnie ktoś nauczył.Nie zapełniam czasu tematami z cyklu "zapchaj dziura". Praktyka i nauka to priorytety naszych spotkań moi kochani:))) Od każdej z was...każdego z Was uczę się wielu nowych rzeczy:) Lubie poprostu z Wami sie spotykac :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry