Widok

Z przystojnym na Urlop

Z przystojnym na Urlop
Poznam przystojnego mężczyznę, który dotrzyma mi towarzystwa na urlopie.
Pan powinien być w wieku 25-40 lat; inteligentny stanu wolnego. Nie szukam przygód lecz ciekawej relacji.
Proszę o zamieszczenie zdjęcia w odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W odpowiedzi muszę powiedzieć,

iż brak choćby podstawowych informacji o autorce ogłoszenia każe mi podejrzewać albo brak inteligencji albo wyjątkową arogancję i brak szacunku do czytelnika. Może również niską atrakcyjność, co gorsza. Skoro w ogłoszeniu pojawił się wymóg "atrakcyjny", to należałoby chociaż wyjaśnić w jakim samemu jest się wieku i ile się waży/mierzy. To podstawy w rozmowie o atrakcyjności. Proszę nie dziękować za wskazówki. Życzę świetnych wakacji.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

No chyba że,

w grę wchodzi sponsoring. W takim przypadku, naturalnie, ogłoszeniodawca może unikać określenia własnej atrakcyjności, choć i wtedy nie uznawałbym tego za regułę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze jeden szczegół:

A właśnie, z tym finansowaniem: kto płaci? Budżet trzeba zaplanować przed każdą wyprawą (wiem, bo mam na koncie kilka naprawdę nietuzinkowych). Pytam bo ostatnio miałem do czynienia z damą, która nie dość że miała co najmniej 40 lat, to jeszcze oczekiwała, że mężczyzna sfinansuje wyjazd... No drogie Panie... Trochę realizmu. Ulgowe to przysługują studentkom. Jest równouprawnienie - pracujecie, zarabiacie, płacicie za siebie. No chyba że macie ochotę na wyjazd z kimś znacznie młodszym, co jak najbardziej rozumiem. Wtedy różnicę wieku trzeba zrekompensować pieniędzmi więc starsze stawia. Nauczycie się.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do m.

Dobre!!!!:):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Z przystojnym na Urlop

jestem chętny i już zdecydowany. place za wszystko, proponuje urlop na Cubie?
ja jestem oblednie atrakcyjny i przystojny ale mam swierzb
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale baba ma tupet, wiadomo,ze szuka amatora ....głupiego....jeszcze zdjęcie chce! dobre sobie! niech sama sie pokaże co to za pikność he he
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

też nie szukam przygód

Jak w tytule, dlatego z Panią nie pojadę. Spory rozrzut wieku. Jeżeli Pani ma 40 lat szuka młodszego to za niego płaci. Jeżeli Pani ma 25 to szuka starszego sponsora.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry