Widok

ZAGINAL CZARNY PIES

Zaginal czarny duzy pies podobny do labladora niema go juz trzy dni moze siedzi ukogos pod plotem i czeka na suke prosze o wiadomosc tel.516674226
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jest poltora miesiaca jak do niema a mi sie wydaje ze go co wieczor slysze i niedopuszczam mysli ze go ktos zasstrzelil bo to byl lagodnypies morze go ktos zamkal wogrodzeniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jeszcze się nie znalazł? :( zgłoszone do animalsów?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czarny duzy podobny do LABRADORA wiadomosc tel. 516674226
jaki pies
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam zapodaj jakies zdjecie nedzie latwiej go zlokalizowac ale juz go troche niema ciekawe , moze sie blaka gdzies
NIEwiem moze mam zludzenia i zle slysze ale wydaje mi sie ze go slysze jak szczeka gdzies moze ma go ktos na uwiezi lub zamkniete w ogrodzeniu . Jezeli tak jest to prosze dac znac wszystkie klopoty ztym zwiazane wynagrodze i jeszcze bedzie nagroda
JAK bedziesz go widzial to nie przeganiaj zadzwon tel 516674226 zaraz przyjade a moze napisz w jakim miejscu mieszkasz to objade te okolice to byl dla mnie wyjatkowy pies.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z ta kielbasa zgadzam sie ,w Polsce wszystko jest mozliwe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do "wieśniaka"
A przerobiłeś go na kiełbasę?
No to nie do Ciebie była odpowiedź
Psa trzeba pilnować, nie ulega wątpliwości, ale im uciekł i proszą o pomoc, a odzywki, że "przerobiony na kiełbasę" są chyba delikatnie mówiąc niestosowne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
bylam ,ale juz za puzno
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ben
a jakbyś szedł z rodziną na spacer i spotkałbyś dużego psa
to na pewno byś czekał żeby sprawdzić czy jest łagodny??
a tego psa nie raz przeganiałem ze swojej posesji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proponuję "katechetko" wizytę u lekarza, ale z nogami, bo na głowę za późno!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
pytaj sie w sklepie miesnym,moze juz jest na kielbase przerobiony,w polsce jest wszystko mozliwe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Podaj linka np na facebooka i wstaw zdjęcie. Widziałem dużego czarnego psa, ale na smyczy, z kobietą i małym dzieckiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moze ktos go widzial lub wie co sie z nim stalo moze mysliwi wiedza albo ktos go zamknal bo on byl do ludzi lagodny a ja ciagle wypatruje i czekam na niego to byl duzy ale lagodnypies.
Wczoraj widziałam takiego czarnego psa w okolicach Magnata, wbiegał tam na parking i wyglądał jakby był "u siebie". Może go tam ktoś przygarnął.
rano zdzownie do Ciebie na podany nr
Gdzie go widzialas w ktorym miejscu bede jutro od rana szukac niema go juz odubieglego wtorku
chyba takiego dużego czarnego psa widziałam w koleczkowie, wyjadał śmieci wczoraj nad ranem.
Jak szla para to musial byc ich

Inne tematy z forum Bojano

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry