Widok
ZART ?!
jestem stalym bywalcem parlamentu, jak rowniez tegorocznym absolwentem Gastronomika.. Zaznalem szoku gdy bawiac sie w sobote na imprezie na podescie zobaczylem dwie pierwszoklasistki mojej (bylej juz) szkoly w dodatku z moich okolic z rocznika 93 ! czy to jest jakas kpina ?! Rudy ma swoje gusta i upodobania co do ludzi ale szczerze mowiac wole ogladac na parkiecie PELNOLETNICH ludzi w adidasach niz jakies GOWNIARY z opinia dziewczyn lekkich obyczajow!! Zdaje mi sie ze powoli malymi kroczkami robi sie z tego DD... Te dwie akurat znalem.. A ile przeciez na parkiecie widuje sie osob ktore wygladaja ponizej 18 roku zycia ? Albo to jest powazny klub gdzie naprawde wpuszczacie z dowodami i stawiacie na normalna atmosfere.. Albo wpuszczacie sobie do klubu patologiczne gowniary bo do takich owe nalezaly chyba mylac drzwi do DD z tymi do parlamentu. Radze naprawde pomyslec nad tym bo widze je juz 2 sobote z rzedu .. Zreszta nie tylko ja zauwazylem malolatki te na parkiecie. Dzieki czemus takiemu.. KLIMAT SIE PSUJE !
Moja ocena
Klub Parlament
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 4
4.8
* maksymalna ocena 6