Widok

ZAWIEDZONY

Kupowałem kilkakrotnie. Za KAŻDYM razem coś było nie tak (żle przycięte, brak elementów, nie oklejone dobre strony) Na reklamacje trzeba bardzo długo czekać, a w tym czasie zrobione do połowy meble muszą czekać. Do tego nigdy nie przeproszono za błędy, ani nie wyrównano różnicy w cenie (w momencie jak błąd polegał na niewykonaniu z odpowiednich - zamówionych - materiałów (droższych) po reklamacji i wykonaniu z odpowiednich materiałów (tańszych) różnica w cenie powinna być zwrócona). Końcowa cena jest nie do wyliczenia. Zdaje sobie sprawę, że za odpady i za niewymiarowe elementy trzeba dopłacić (mają jakiś chory system dopłat za małe elementy), ale końcowa cena jest nie do przewidzenia. Po powrocie do domu i obliczeniu odpadów (które powinny trafić do klienta jak za nie zapłacił) końcowy rachunek wygląda na bardzo zawyżony. Okleina nie wykończona porządnie - ale i tak lepiej niż w Cas....mie. Oszczędność na wymianie tarczy także skutkuje poszarpanymi brzegami. Ostateczną decyzję pozostawiam Państwu, ale jeżeli się Państwo zdecydują, proszę zwrócić uwagę na wyżej wymienione mankamenty.
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 6

jakość asortymentu: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie spotkała identyczna sytuacja co do joty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie tez