Widok
ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!
Szczerze polecam wszystkim AUTOSTRADĘ!!! Wykłady są prowadzone w sposób jasny i zrozumiały. Remek tłumaczy wszystko, aż do skutku, mając przy tym "anielską cierpliwość" :) Instruktorzy wykazują się pełnym profesjonalizmem w uczeniu manewrów i jazdy na mieście. Wszystko odbywa się w spokojnej atmosferze. Dzięki Remkowi nauczyłam się bezbłędnego wykonywania manewrów na placu, bez uczenia się ich na pamięć. Teraz jestem w stanie wszędzie zaparkować bez stresu, że zarysuję samochód. Podobnie jest z jazdą na mieście. Remek nauczył mnie myślenia za kierownicą, przewidywania różnych trudnych drogowych sytuacji. Bez problemu umiem się poruszać po mieście przy największym ruchu. Wcześniej nigdy nie siedziałam "za kółkiem", wszystkiego nauczyłam się od podstaw w AUTOSTRADZIE. Słyszałam wiele opinii na temat problemów ze zdawaniem egzaminu na prawko. Jeśli ktoś chce mieć prawo jazdy i naprawdę umieć jeździć, powinien zapisać się do AUTOSTRADY. Ja zdałam za pierwszym razem!!! Jazda samochodem, to teraz dla mnie prawdziwa przyjemność:) Dzięki chłopaki: REMEK, JACEK I WŁADEK !!! :)
Moja ocena
OSK Autostrada
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6