Widok

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

Jakość włośów które zakupiłam ma wiele do życzenia !!! Wczesniej kupowałam włosy w Gdyni na Świętojańskiej natomiast zmienili lokal na ten w Sopocie...Pan zapewnial mnie ze dostawca włosów jest ten sam i wlosy jakosciowo te same ! ABSURD !!!!!! Wlosy pokruszyly sie !!! są 15 cm krótsze!!!!! Dodam ze prostuje profesjonalna prostownica raz na 4 dni !!! Są sianowate !!!! Po miesiacu moglam juz je zdjac bo tak szybko sie zniszczyly ! Fakt byl taki ze wlosy z Gdyni byly zupelnie inne moglam je prostowac suszyc myc codziennie i NIC SIE Z NIMI NIE DZIALO !!!! ODRAdZAM to oszusci ! Nigdy wiecej nie zakupie tam NIC ! Wydane 650 zl na wlosy ktore ponosilam MIESIAC to stanowczo za duzo ! Moje koleżanki rowniez rezygnują z usług tej firmy bo rownież to samo im się przytrafilo ! Mam zamiar wszystkich informować o tym jak popsuly sie jakosciowo produkty firmy CRINIS !!!!!! Nie do zaakceptowania !!!!!!Jestem okropnie rozczarowana !!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pani Magdo kupując towar ma Pani możliwość reklamacji. Rozumiem,że włosy za 650 były to Polskie włosy? Indyjskie posiadamy w zdecydowanie niższej cenie. Tak jak już Pani napisała dostawca się nie zmienił włosy są dalej pod banderolą firmy Headstyler. Szkoda,że nie zgłosiła Pani problemu wcześniej bo po takim czasie niestety nic już nie jesteśmy w stanie zrobić. Pozdrawiam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak się składa, że nie jestem jedyną osobą której coś takiego się przytrafilo ! Więc zdecydowanie jakość Państwa usług jest potwierdzona z kilku źródeł...nie tylko z mojego. Nigdy nie piszę opini na forach ale w tym wypadku jestem tak wściekła na Waszą firmę, że postanowiłam ostrzec inne osoby przed popełnieniem tego błędu co ja !!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ostrzega Pani przed firmą nie zwracając uwagi,że nie jesteśmy ani producentem, ani dystrybutorem- to tak jakby np. do rossmana miała Pani pretensję, że produkty np. XYZ są złej konsystencji czy jakości.

Szkoda, że nikt nie zgłasza skarg bezpośrednio do nas, nie wiemy przez to na co zwracać uwagę dla dostawcy, firma HeadStyler (firma miała placówkę w Gdyni teraz my odsprzedajemy ich towary w Sopocie) nie zmieniła dostawcy a więc ciężko stwierdzić co mogło być nie tak jeżeli nikt nie zgłasza problemu. Zakupiła Pani pasemka czy dopinkę? Proszę o jakieś informację w celu zwrócenia dla firmy uwagi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry