Widok
ZDECYDOWANIE ODRADZAM
Korzystałam z usług gabinetu po przesniesieniu na ul. Rdestową. Gabinet jest klaustrofobicznie malutki. Pani od robienia paznokci jest w tym samym pomieszczeniu a jej miejsce pracy nie jest nawet parawanem oddzielone od łóżka, na którym kładą się klientki kosmetyczki. Poczekalnia ma chyba 1m kwadratowy- jest tam 1 krzesełko, na stolik nie ma miejsca, gazety są rzucone na podłogę. W czasie mojego zbiegu córka pani kosmetyczki była w gabinecie i zagadywała mamę. Pani kosmetyczka rozmawiała też o swoich sprawach z panią od manicure, a mną się zajmowała jakby od niechcenia. Czułam się fatalnie. W czasie, gdy ja miałam maseczkę na twarzy, pani kosmetyczka poszła sobie coś zjeść i zadzwonić na plotki do znajomej. Po zmyciu maseczki nie nałożyła mi kremu pod oczy. Do tej pory to mi się nie zdarzyło w innych gabinetach (choć nie miałam zabiegu na oczy).
Jestem okropnie zawiedziona. Może i ceny w happy hour są fajne, ale jakość i komfort usługi zerowe! Gabinet to w zasadzie malutki gabinecik, mał, nie daje poczucia komfortu ani relaksu po spędzonym tam czasie.
Przyszłam ze względu na promocję, ale już nigdy do pani kosmetyczki nie wrócę. Szczerze odradzam!
Jestem okropnie zawiedziona. Może i ceny w happy hour są fajne, ale jakość i komfort usługi zerowe! Gabinet to w zasadzie malutki gabinecik, mał, nie daje poczucia komfortu ani relaksu po spędzonym tam czasie.
Przyszłam ze względu na promocję, ale już nigdy do pani kosmetyczki nie wrócę. Szczerze odradzam!
Moja ocena
Salon Kosmetyczny Gracja
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 1
oferta: 3
jakość usług: 2
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6