Widok
ZDECYDOWANIE POLECAM !!!
Dokładnie rok temu byłam w Państwa sytuacji i szukałam odpowiedniego miejsca dla swojego 2 letniego synka. Czytałam opinie i komentarze, kiedy natrafiłam na żłobek SAFARI nie bardzo chciało mi się wierzyć, że w tym żłobku wszystko może być na 6 ? Teraz mogę odpowiedzieć - może być. Od chwili oddania syna ani razu nie żałowałam że zrobiłam źle oraz nie miałam podejrzeń, czy wątpliwości że ktoś synkowi zrobi krzywdę. Opieka jest wspaniała - Panie zawsze informują co dane dziecko robiło, co zjadło, jak się czuło, czy płakało. Poza tym mój syn słabo mówił i po roku w towarzystwie dzieci nadrobił wszystkie zaległości. Nie mówię już o tym że w żłobku jadł rzeczy , które w domu na co dzień nie jada.. tak właśnie jest w źłobku Safari, tam dzieci mają fantastyczną opieką, doświadczony personel i bardzo zaangażowaną i świetnie kierującą żłobkiem Panią Dyrektor.
Serdecznie pozdrawiam i gdybym miała więcej pociech to wszystkie na pewno trafiłyby do żłobka Safari. Raz jeszcze dziękuję za ten rok.... bo naprawdę rok temu byliśmy z mężem lekko przerażeni co mamy zrobić z dzieckiem jak niania zawiodła...Mam nadzieję że komuś pomogłam w podjęciu decyzji.
Serdecznie pozdrawiam i gdybym miała więcej pociech to wszystkie na pewno trafiłyby do żłobka Safari. Raz jeszcze dziękuję za ten rok.... bo naprawdę rok temu byliśmy z mężem lekko przerażeni co mamy zrobić z dzieckiem jak niania zawiodła...Mam nadzieję że komuś pomogłam w podjęciu decyzji.
Moja ocena
Żłobek Safari
kategoria: Żłobki
opieka: 6
wyposażenie: 6
bezpieczeństwo: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6