Widok

ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FATALNE KELNERKI!!!!!!!!!!!!!!!!

W minioną sobotę miałam przyjemność wybrać się ze znajomymi do Sopotu z nadzieją na udaną imprezę....ale niestety kosztowało mnie to więcej nerwów niż to warte!!!Za wstęp do klubu 20zł, piwo 0,33l 8zł trochę przesada! Ale nic, najlepsze było jak po wejściu do klubu!! W mojej opinii jeśli klub jest prawie pusty, a stoliki nie są zarezerwowane to mam prawo usiąść i napić się piwa jak cywilizowany człowiek(w domyśle mam cenę wstępu 20zł), ale niestety nie.....po sekundzie podeszła do Nas kelnerka-STRASZNIE NIEMIŁA!!!i zakomunikowała,że jeśli chcemy tu siedzieć to albo zamawiamy wódkę (cena ok200zł),albo dajemy jej 50zł za stolik!trochę przesada-czy to impreza stojąca, a dla wybranych ewentualnie siedząca!ŻENADA!!inna pseudo kelnerka wyśmiewała tańczące osoby-całkowity brak klasy i prostactwo!!
Sądzę, że na takie ceny to obsługa powinna być na jakimś poziomie i być wizytówką klubu, a nie odpychać i powodować,że już nigdy moja noga tam nie postanie!!!Muzyka nic specjalnego, klimat paniuś i dżolerasów!
AAA........jeszcze bawić się można tylko na dole, gdyż wstęp na piętro również jest dodatkowo płatny 50zł!!hahahah....to już mnie poprostu rozwaliło!!!
NIKOMU NIE POLECAM!!!!!!!
Moja ocena
Dream Club kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co się orientuje to wódka kosztuje 125zł, zreszta jeżeli ktos idzie do DC to musi sie liczyć z kosztami. Jezeli go na to nie stać to zawsze można sobie wybrać inny klub :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja też się zgadzam,że ten klub to Żenada jeśli chodzi o obsługę i klimat. Wystrój ok jeśli chodzi o dolną część na górę nie zostałam wpuszczona...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry