Widok

ZGUBIŁ KTOŚ PSA?

Cisowa Temat dostępny też na forum:
Czarny jak smoła kilku letni wilczur z jasnymi łapami, bez obroży, rejon Cisowej, właśnie zjadł zapas żarcia dla mojego kota na najbliższe parę dni. Zwąchał sukę, albo dostał kopa w dupę od właściciela, bo zadbany jest. Zakochałem się w nim i on we mnie też, mimo, że stał się dla mnie przeszkodą, żebym się nażłopał piwska. Ale to dam jeszcze radę dziś zrobić. Kurde no, patrzy się na mnie i ma równie głupią minę jak ja. Przyzna się ktoś do zguby? Miejcie serce ludzie no.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pamiętaj tylko, że jak przy każdej inwestycji, również tutaj istnieje pewne ryzyko przeinwestowania. ;)

Charles Bukowski.
Inwestycja w tłuszcz to całkiem dobry pomysł! Lepsze to niż w walutę;) Dopisuję się do subskrypcji na tą lokatę! Wczoraj oglądając mecz nawet nie wiem kiedy ujrzałam dno butelki blanc de blanc;))) może to przez naszą sromotną porażkę a może dlatego że było pyszne!
Spoko, podrasuję ino tylko moją księżycową grawitację, bo piątek dziś.
A pisałem już jak mi martwe dorsze spierdzieliły w jednym fjordzie podczas przypływu? Albo jak z trapu poleciałem na ryj podczas podobnego przypływu po balandze gdym z łajby na keję schodził?
Przypływ niedobra rzecz, poniesie znienacka poziom wody w fjordzie o 2m albo 3m co natychmiast znacznie zmienia kąt położenia trapu, szczególnie niedobra to rzecz w nocy po imprezie.

Charles Bukowski.
daj znać kiedy zaczniesz powodować pływy ;)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Ekonomiści mówią, że idą ciężkie czasy, biorąc pod rozwagę ich prognozy, ja tylko inwestuję w tłuszcz. :p

Charles Bukowski.
organ używany zbyt często zarasta tłuszczem albo się marszczy na marsko ;)
Moje nery nie mają taryfy ulgowej w myśl sentencji: organ nie używany ulega zanikowi. Poza tym w upalne dni też trochę ze mnie paruje przez skórę. Tak se to tłumaczę - jakoś muszę. :)
No dobrze, dopiję winko i idę poczytać "Trzecią kulturę" Brockmana na przemian z pozycją "I stał się człowiek" Ian'a Tattersall'a chłopaki pisali tu ostatnio o teorii Darwina a ja mam tyły, nie wiem nawet od kogo się wywodzę. Jak znam życie to moje korzenie leżą w szczepach vitis vinifera.
Dobrej nocy Kropeczko.

Charles Bukowski.
Cóż, masz rację że z braku ruchu ale jeśli chodzi o piwo to hyba ważna też jest praca nerek aby taka ilość przefiltrować. Ja nie mam ani brzucha i widocznie coś nie tak z przepływem bo się nie mieści;)
Uświadomiłeś mi że mimowolnie można wiele wchłonąć, ja np tak wciągam paluszki w pracy, albo pistacje(ech) przy dobrym filmie, albo wino piszac wieczorkiem na laptopie...taaa...tego pochłaniam duże ilości
Żadna rozpusta - jestem wrogiem spożywania alk od święta. :)
Jak mawia mój znajomy 80letni pan "jak się robi to się zrobi", trawestując to powiedzenie " jak się pije to się wypije" jeśli się bawię w temacie stolarskim, albo dłubie coś po piwnicach czy w ogóle jak czas spędzam przy miłym jakimś zajęciu to nawet nie wiem, kiedy te 9 czy 10 pękną w ciągu dnia. Jakoś tak lekką ręką i na wpółświadomie, łatwo się wyciąga z lodówki. A już szczególnie w upalne miesiące gdy dni długie.

Cooo nawet jednego nie dasz rady ?? Kurde Kropko, może żołądek przykleił się Tobie do pleców :) Ale zmusiłaś mnie to refleksji, patrzę na mój brzuch, którego nie mam i się zastanawiam ile w tym prawdy, że brzuch dostaje się po piwie. Chyba raczej z braku ruchu i niewłaściwego łączenia spożywanych pokarmów.

Charles Bukowski.
dziewiąte! Wow, ale rozpusta!
U mnie w brzuszko nie zmieści sie nawet jedno dlatego wybieram mocniejsze trunki. Te zresztą też w niewielkich ilościach. Chyba mierny ze mnie kompan do picia ale... robię świetne drinki, pycha! Uwielbiam mieszać shakerem a potem delektować się wybornym smakiem... Z kieliszka, tylko tequila z cytrynką i szczypta soli...mniam! Od razu przypominają mi się studenckie czasy i Piotrkowska! ech... a teraz praca, praca i pracy...zero tequili...co za zycie!
Do tego brzydka pogoda, szaro i ciemno...nie ma śniegu a ja jestem czterodniowym narciarzem i muszę ćwiczyć;) choć małe górki wokoło to zawsze coś! Tylko gdzie ten śnieg?!
hehe
Kropka c się nie boi, c jest odważny szczególnie jak kończy 9 piwo.

Charles Bukowski.
C,
Podziwiam Twoją odwagę! Teraz rzesze wielbicielek i nie tylko będą dzownić, pisać itp itd...dryyyyyyyyyyń........ dryyyyyyyyyyn.......
podążaj za białym króliczkiem!
hihihi......
Uciekł i wrócił do mnie.
Potem znów uciekł na spacerze i ponownie wrócił. Jak wycierałem suchą szmatą jego mokre podbrzusze oblizywał się patrząc mi w oczy jakbym był smakowitym kąskiem. Skurczybyk chyba mi dziękował. Ale pisząc poważnie to bardzo grzeczny mądrala jest z tego psa. Kumpel go zabrał, bo nikt się nie niestety po zgubę nie zgłosił. Jakby ktoś se przypomniał to mój nr tel 692600933.

Charles Bukowski.
A właśnie, co dalej z tym psem, C ?
Ludzie zakochują się w psach i mają racje ale wszystko wg mnie powinno mieć swoje granice. A tu się okazało ostatnio że psy mają własne www nawet. Jak nie wierzycie to sprawdźcie www.cooldog.pl . Ciekawe jakie telefony niedługo ludzie im pokupią.
To naturalnie calkiem cos innego.
Bzdety. Nigdy nie handlowałem narkotykami. Najwyżej częstowałem :-)

P.S.
Moja bulka Stefa wyglądała dokładnie tak samo, jak Sonia:
http://www.bullterrier.sonia.prv.pl/
pies ulicznych handlarzy narkotykow
napewno nie slodki ale brzydulek
Wyglada jak j*******ty pradem w nos w momencie poczecia.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (166 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry