Widok

ZGUBIŁ KTOŚ PSA?

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Czarny jak smoła kilku letni wilczur z jasnymi łapami, bez obroży, rejon Cisowej, właśnie zjadł zapas żarcia dla mojego kota na najbliższe parę dni. Zwąchał sukę, albo dostał kopa w dupę od właściciela, bo zadbany jest. Zakochałem się w nim i on we mnie też, mimo, że stał się dla mnie przeszkodą, żebym się nażłopał piwska. Ale to dam jeszcze radę dziś zrobić. Kurde no, patrzy się na mnie i ma równie głupią minę jak ja. Przyzna się ktoś do zguby? Miejcie serce ludzie no.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Kurde frak, kot mi dęba staje w chacie i prycha, bo psiak pobudzony i węszy nerwowy. Idę się przejść wzdłuż ul. chylońskiej, najgorsze, że ten wilczur idzie przy mojej nodze, a swoje ślepia ma wbite w moja twarz jakby czegoś oczekiwał.

Charles Bukowski.

serducho mi się pokroiło.

pomimo, że mrozu nie ma przygarnąłem zwierzaka okupuje przedpokój, ale jutro jak nie znajdę właściciela to... to sam go kuźwa znajdę, poproszę mossad albo inny jezuicki wywiad o pomoc, to dwie instytucje, które wiedza wszystko.

Charles Bukowski.
Znaczy chodziło mi o to, że jak się sam ten właściciel jutro do mnie nie odezwie to poproszę obcy wywiad o pomoc.

Charles Bukowski.
jejku, ja tak marzę o psie i tak Ci teraz zazdroszczę , że go masz!! ja niestety po 12 godzin dziennie poza domem, więc piesio by nie wytrzymał:(
daj mu buziaczka w zimny mokry nosek ode mnie
jak nie znajdziesz właściciela to ja się zgłaszam na weekendowego opiekuna dla piesia:)
Nie ma czego zazdrościć, właśnie idę szukać właściciela. Psiak spał grzecznie jak suseł, thx za próbę rozwiązania problemu, ale to tylko rozciągnie go w czasie. Idę zinwigilować moje środowisko, zacznę od tablicy w biedronce. Od czegoś trzeba :|

Charles Bukowski.
Zwierzątkowy punkt wspólny. Jeśli ktoś zgubił tego psa, na pewno przyjdzie mu do głowy poszukać go w schronisku, jeśli nie chcesz tam oddawać zwierzaka, to może przyjmą chociaż info gdzie jest. Albo może już ktoś go tam szukał?
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Synea, proponuję bulkę.
Moja bulka wychodziła na dwór tylko dwa razy dziennie rzucić szczocha i wracała do domku. A w zimie nawet negocjowała, żeby wychodzić tylko raz na dobę.
Bulka jest typowym przedstawicielem rasy psów odpoczywających (w odróżnieniu od stróżujących, pracujących, myśliwskich itp).
Na własny użytek określałem ją mianem psa łonowo-kanapowego.
Amfy dostawała tylko na widok szczurów :-))
Prubuję znaleźć w necie jak to cudo wygląda ale w google wyskakuje mi bulka...paryska.
czy to coś jest podobne do psa czy bardziej do kota:) ??
miało być próbuję, sorki
Służę pomocą:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bulterier
rany, a mnie się taki pies kojarzy z co poniektórymi przedstawicielami niemieckich rodów panujących ;)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Ja mam niestety calkowicie odmienne przejscie-mój psiak zaginał. Szukałam go wszędzie-schroniska w całym regionie, nie tylko "ciapkowo" w Gdyni ale też Gdańsk i okolice. Przez 6 m-cy non stop leciało ogłoszenie ze zdjęciem w Anonsach, Gratce i na każdym słupie w okolicy.O Biedronce nawet nie pomyslałam...hmm...chyba dlatego ze nie robię tam zakupów... Jednak pies się nie znalazł;( Może dlatego że był śliczny... jamnik długowłosy rasy króliczej... Jedyny oddzew to głupie telefony i smsy z dowcipami.
brzydulek ale słodki:)
Wyglada jak j*******ty pradem w nos w momencie poczecia.
napewno nie slodki ale brzydulek
pies ulicznych handlarzy narkotykow
Bzdety. Nigdy nie handlowałem narkotykami. Najwyżej częstowałem :-)

P.S.
Moja bulka Stefa wyglądała dokładnie tak samo, jak Sonia:
http://www.bullterrier.sonia.prv.pl/
To naturalnie calkiem cos innego.

Inne tematy z forum Cisowa

Zbożowa (15 odpowiedzi)

Położenie inwestycji w dzielnicy Cisowa daje możliwość komfortowego dojazdu z niej do centrum...

do góry