Widok

ZKAŻONA WODA W GDYNI. Gdzie te beczkowozy?

Od dwóch dni próbuje zdobyć wodę z obiecanych i reklamowanych beczkowozów, które miały znajdować się na Pustkach Cisowskich. Były, ale zniknęły. Po telefonie do PEWIK GDYNIA, zostałem poinformowany, że powinny tam być. SKĄD MAMY BRAĆ TĄ WODĘ?
Wypadałoby, aby Miasto Gdynia w końcu zadbało i zainteresowało się swoimi MIESZKAŃCAMI
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może woda sama czeka w domu każdego mieszkańca i trzeba tylko odkręcić kran?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 29

no cóż, wątpię by stały tam 24h na dobę, więc szłam do sklepu po wody 5l, sklep bliżej niż punkt przy skm Leszczynki...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ta woda byla taka sama jak z kranu

Czyli dobra po przegotowaniu . Myślisz że skąd ja wzieli ?!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wczoraj o 13 nie widziałem beczkowozu pod kościołem przy ul.Kcynskiej gdzie w piątek jeszcze tam stał. Dzisiaj dalej pusto. Coś wygląda na to, że zostawili ludzi na weekend bez wody...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nie wymaga, by stały tam 24h - wystarczy wyznaczyć godzinę od/do i też byłoby dobrze... Mechelinki, Kosakowo itd - tam nie ma problemu !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

To są jaja
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Temu co korzysta obecnie z kranowej wody, życzę smacznego !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brak informacji gdzie szukać tych beczkowozow.Gdynia moje miasto niezdało egzaminu.Żenada
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie każdego na to stać i nie każdy ma siłę. Spójrzmy na seniorów i osoby niepełnosprawne.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja aktualnie piję wodę z butelki, a reszta już normalnie i żyje. Już od piątku są nieoficjalne informacje, że woda jest zdatna w każdej dzielnicy. W piątek pobrali próbki, a w poniedziałek mają ogłosić wyniki tych próbek.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chetnie cie poczęstuje i na zdrowie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpewniej bez bakteri coli
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudów bym się nie spodziewał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ej a co włodarze gdyni mają do tego że nie ma wody w dzielnicach tzw roboczych.ważne ze jest kasa na patologię piłkarską a ty robotniczy ludzie siedź cicho i ciesz sie igrzyskami
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia w ogóle nie informuje mieszkańców o zaistniałej sytuacji. Wszelkie informacje, są bardzo szczątkowe i nie jasne.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwiezli do bazy jak ktos pisal

One muszą być nadzorowane, żeby nikt nic nie dolał i nie uszkodził. Wekend dla niektórych dniem wolnym od pracy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie we wtorek pobrali i byl wynik w piątek

W środę pobrali i wynik będzie dopiero w poniedziałek. Czyli w sobotę nie pracują.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry