Widok

ZKM GDYNIA TOTALNA SAMOWOLA

Z jakiej racji w dniu dzisiejszym tj. piątek 08 06 2012 autobusy itrolejbusy jeżdża wg rozkładów sobotnich? Dzisiaj jest dzień powszedni i ustawowo pracujący. ZKM gdynia nie ma prawa wprowadzac takich zmiam. Większośc pasażerów normalnie jedzie do pracy i pojazdy powinny podjeżdżac punktualnie wg rozkładu . Tłumaczenie, ze szkoły mają wolne i jestmniej pasażerów jest bez sensu. uczniowie nie jeżdżą do szkół czy na uczelnie o 5.30 czy 6.00 więc te autobusy i trolejbusy powinny jeżdzić normalnie, ewentualnie można by wycofać co drugi pojazd w godzinach dojazdu do szkoły i powrotów a nie pozbywac rannych połączeń ludzi pracujących i uniemozliwiać dotarcie do pracy na czas. To jest samowola i arogancja ZKM GDYNIA. Płacimy i mamy prawo wymagać. Może kazdy z nas stwierdzi, że ma mało interesantów, kilentów i wogóle pracy dzisiaj i opuscimy wszyscy swoje stanowiska pracy, albo bedziemy sobie pracowaćz przerwami co parę minut. Ciekawe co na to reszta społeczeństwa?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam wrażenie, że odreagowujesz za to, że nie dostałeś urlopu, podatniku:)

Czy to taki problem jeden dzień w roku sprawdzić sobie szybciej rozkład i wyjść do pracy ciut wcześniej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja z przedmówcą się zgodzę...
do pracy wychodzę z rezerwą czasową na wszelki wypadek
lecz jeśli stoję na przystanku 40 minut bo piątek okazał
się sobotą czy niedzielą ;(

> Czy to taki problem jeden dzień w roku sprawdzić sobie szybciej rozkład

czy ty codziennie sprawdzasz rozkład i jego zmiany na jeden dzień w roku ;p
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
w moim przypadku dotyczy Gdańska
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdyni kartki o zmianie rozkładu wisiały od chyba tygodnia na przystankach i w autobusach. No ale po co czytać jakieś tam kartki, pewnie ZKM złośliwie je wywiesił;P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja je widziałam od tygodnia...ale jeśli dojeżdżam do pracy autobusem który jeździ rzadko....a gdy wracam z pracy jeszcze rzadziej.....to jechanie do pracy na godzinę wcześniej i stać pod zamkniętymi drzwiami mija się z celem;/
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w pięknym Gdańsku chyba zapomnieli o informacji
albo nieodpowiednio ją rozmieścili
a wiedząc że awtobus czerwony przez moje miasto mknie
i jest około 5.57 na przystanku mym to do budki nie zaglądam
błąd ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
codziennie korzystam z komunikacji miejskiej, niestety ale żadnych kartek na przystankach nie było, może je pozrywali. Ale takie zmiany powinny być podane w panoramie i internecie a jak już jakies kartki to za szybą na przystankach. Można by było tez podawac w autobusach, przecież maja nagłośnienie. Niestety W Polsce każdy ma kazdego w D...e.
Tu nie problem jest ze sprawdzaniem widziałam rzeszę ludzi czekających skoro świt na autobusy. Niestety w soboty pierwsze autobusy kursują od póżniejszych godzin i tu jest problem.
Nooo chyba w Gdańsku nigdy nie byłaś/eś. Tam to dopiero jest burdel komunikacyjny. Gdynia przy tym co się w Gdańsku dzieje to wzór ładu i porządku. W Gdańsku jak gdzieś się wybierasz to nie masz nawet pewności czy dzisiaj przystanek będzie w tym samym miejscu co 2 dni wcześniej :D no i zero info
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Złodzieje z tego ZKMu i tyle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry