Widok
ZKM jak autokary wycieczkowe
Trolejbus 26. Długodystansowiec. W środku dwie klasy jadą na wycieczke. Około 30 dzieci wraz z opiekunami/ nauczycielami. Ludzie upchani jak sardynki. Niektorzy nie dali rady juz wejść do pojazdu. Starsze osoby stoją. Wszystkie okna pozamykane. Dopiero po mojej prośbie do kierowcy by otworzyć okna na dachu wleciało choć troche świeżego powietrza. Przypomne tylko ze jeszcze nie dawno tym ...
więcej
więcej
Gdy dzieci maja podróżować, komunikacja miejska nauczyciele i rodzice, informują zarządcę komunikacji miejskiej o tym. Za każdym razem słyszą to samo ze nie maja jak podstawić dodatkowego autobusu albo drugiego by nie tworzyć takiego tłoku. Wiec to nie wina dzieci, one tez chcą pojechać gdzieś w ramach lekcji.
I nie rozumiem twojego oburzenia, puste autobusy zle. Spóźnione zle. Dzieci podróżują zle. Ciagle zle
I nie rozumiem twojego oburzenia, puste autobusy zle. Spóźnione zle. Dzieci podróżują zle. Ciagle zle
Każdy kto płaci za bilet ma prawo jechać. Skoro ja nie moglem wsiąść do pojazdu bo z tloku drzwi sie w nim nie domykały to chyba to ja jestem gorszym sortem. Place za bilet a dzieci najczesciej jezdza za darmo czyli za moje podatki ktore wypracowuje w pracy do ktorej sie spozniam przez nie działajacą poprawnie komunikacje miejską.
Ale ja tez place podatki i dodatkowo 115 za bilet a nie moge wsiąść do autobusu. Wiec kto jest dyskryminowany ? To lamanie moich praw nie tylko jako konsumenta ale tez czlowieka. Tak samo gdybyś w sklepie zaplacił za loda, a sprzedawca by ci powiedzial ze da ci go jutro bo dzis sie skonczyly ale pieniedzy juz ci nie odda.