Widok

ZKM ściemnia, że wlącza klimę

Fałszywe komunikaty o włączonej klimatyzacji w ZKM Gdynia. W niektórych pojazdach są komunikaty by nie otwierac okien gdyż pracuje klimatyzacja. Tymczasem wlaczany jest tylko nawiew, który nie ochładdza powietrza. Ludzie otwierają okna i mówią ze można zemdleć. Nie dosyc ze jest gorąco to jeszcze duszno przy zamknietych oknach
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam rowerek. Ewentualnie skuter lub hulajnogę elektryczną. Świeże powietrze gwarantowane. Przesiądź się a wygrasz życie.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 92

Bdqpj

Polecam walić kupę do dziury w ziemi nie do toalety.
Trochę łona natury.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

Już widzę jak wracasz z nocnej 12h zmiany na rowerze
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Teraz jest piękna pogoda, a ile razy wracałem tak jesienią albo zimą, gdzie na samą myśl o wyjściu na zewnątrz robiło mi się niedobrze. Zależy od dnia, czasami jest to przyjemność, czasami mordęga - nie poddaję się jednak i walczę z samym sobą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

30 stopni w słońcu i rower po pracy ! Stuknij się w czerep bezrobotny !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Smog w miescie

To chemia i szkodliwe słońce jest
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Klimatyzacja jest włączona, ale nie nabita, przez co nie schładza powietrza, a jedynie wtłacza te z zewnątrz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

To co to za klima która nie chlodzi powoetrza. Równie.dobrze mozna pootwierać okna .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W PKM też brak klimy

W PKM to samo. Tylko, że nawet okien nie można otworzyć bo zablokowane a są tak małe, że w sumie nie robią wielkiej różnicy. Nawiewu żadnego nie ma, klimy nie ma, po 10 min jazdy człowiek wysiada cały spocony :/ za to te podwyżki biletów?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

awarie

Ja tylko chciałbym zauważyć że 90% skarg na klimatyzacje jest na przewoźników z Gdańska. Kierowcy są tam rozliczani za spalanie w pojazdach więc część z nich nie odpala klimatyzacji. Przynajmniej tak słyszałem :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miłośnik komuchokacji

Zgadza się że ściemniają
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skandal, ja a swoim bentleyu 16 stopni i trochę marznę, ale może być to tez wina słodzonego szampana za 3500zl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To napewno wina wina

Czego się nie robi dla planety

Wyłączona klima to mniejsze zużycie prądu. UE i ekolodzy są zachwyceni, prawda?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup jednoślad

Skuter, motocykl, ostatecznie rower.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

SKm najgorszy srodek transportu pod wzglem komfortu w trojmiescie! brud, smrod, zamkniete toalety, brak klimy. A przy okazji pasazerowie ktorzy siedza w smrodzie a otwarcie okna to czynnosc zakazana ;/ dramat!

Polecam własne auto

Z klimatyzacją.Lux :) Czysto swieżo i wygodnie.
do góry