Widok

ZNAKI ROZPOZNAWCZE

W związku z tym, że jeszcze nie wszyscy się znamy "na żywo", prponuję to zmienić w Pucku. Myślę, że nie każdy da sobie pofarbować włosy na niebiesko, tak jak Hamill :o), zresztą wtedy i tak byśmy się nie poznali. Więc może jakieś inne znaki rozpoznawcze. Można by identyfikatory z pseudo, ale to trochę mało widoczne, może jakieś lepsze pomysły. Zgłaszajcie swoje propozycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można by rozpoznawać się (Harpaganowcy) na innych imprezach rowerowych w Polsce po plakietkach, które otrzymujemy przy zapisach, ale one odklejają się z ramy roweru przy pierwszym deszczu. Może ktoś ma sposób jak przykleić je na stałe.

Pozdrwienia
Geronimo

> Może ktoś ma sposób jak przykleić je na stałe.
>
Sposób prosty i sprawdzony: zaklej przeźroczystą taśmą klejącą. U mnie trzyma już trzy lata, choć muszę przyznać że staram się nie jeździć kiedy leje. Na harpaganie jestem piechurem :-).
kombinujcie naszywki albo cos w tym rodzaju mysle ze Team Hamilla i Przemasa poznacie po naszych naszywkach jak nam sie je uda zorganizowac Wesoly Jedrus pewnie znowu bedzie "oflagowany" na sali gimnastycznej i nie bedzie klopotu z jego lokalizacja takze mysle ze troche ludzi sie odnajdzie:)))