Widok

ZOO Karina!

Czy wie ktoś coś o tej firmie? Pracuje/pracował-z góry dziękuję za wszystkie info:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Rozumiem,że to pracownik zoo kariny tak świetną opinie napisał :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kuuuwa tą firmą powinien sie ktos zajać. Ile czasu moze wisieć ogłoszenie do tej pracy. Mówi samo za siebie jakie tam są warunki pracy. Chory absurd polski.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja pracowałam w ich sklepie w Gdyni i też odradzam, pracowałam na kasie, jak się zdarzyło, że brakowało w kasie paru złotych to trzeba było z kieszeni dołożyć, a jak jakimś cudem było pare groszy za dużo to kierowniczka zabierała.
Raz się spóźniam kilka minut to była awantura, następnym razem jak nie przyjechał autobus to pojechałam taksówka bo tak się bałam, że mnie zwolnią.
Poza tym trzeba było dzwigać strasznie ciezkie worki z karmą.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak potoczyła się rozprawa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podobno oszukuja dlatego w realu go zamkneli bo za duzo skarb
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A są jeszcze może te sklepy / markety zoologiczne (chociaż bardziej pasowałyby do tego miejsca obozy pracy przymusowej) w jakimś Tesco czy Galerii Handlowej w którym mieści się Tesco w Gdańsku, ewentualnie w Gdyni ?? Natknąłem się ostatnio na ich sklep w CH MANHATTAN we Wrzeszczu i aż się zdziwiłem, że jeszcze tam istnieje (z powodu podwyżek cen najmu tak jak w innych CH).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak kogoś to interesuje, to mam kolejnego ciekawego newsa ze Zło Kariny.

Szanowny, wspaniałomyślny i najmądrzejszy prezez postanowił wprowadzić system 1/1. Czyli dzień pracy, dzień wolnego. Czyli pracownicy moga się pożegnać z czasem wolnym dłuższym niż 1 dzień. Z wyjazdami do rodziny czy gdziekolwiek indziej. Pracownicy chcieli do niego wystosować list otwarty. Prezes nakazał zebrać nazwiska ludzi, którzy wpadli na ten pomysł i ich ukarać. To tyle, jeśli chodzi o mediacje z pracodawcą. Ot, cała Zoo Karina.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuję w zoo karinie i masz rację . Ogólnie prezes powiedział ,że ma w d*pie że ludzie będą się zwalniać bo sezon na truskawki się skończył i pełno jest chętnych do pracy. Pracuję na umowie zlecenie za 1400zł miesiecznie ( średnio 164- 190 godzin miesiecznie ) umowy o prace nie chcą dać ...zawsze jakies wymówki się znajdą. ja w kazdym badz razie jestem na etapie szukania nowej pracy. ludzie są źle traktowani ....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat niektórym tam szykują się umowy o pracę. Może to kwestia stażu, może kwestia widzimisię kierownictwa. Niestety, prócz samej umowy zero jakichkolwiek benefitów. Nawet urlopu nie dostaniesz kiedy chcesz, a wtedy kiedy ci go dadzą.
A w jaki sposób rozliczane są urlopy w 12h systemie pracy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba wiem kto jest właścicielem, kobieta, miałam okazje poznać, naburmuszona antypatyczna
znowu szukaja tym razem na Chełmie.
Niezła rotację mają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam pracowałam w owej firmie 4 miesiące dlużej sie nie dało nie polecam same negatywy czepianie sie o wszystko ,nie siedz ,nie oddychaj ,nie mów same zakazy juz nie wspomnie ze nie ma limitu na dzwiganie ,rotacja ludzi straszna dodam ze nie jestem pania a tipsami i z wielkimi wymaganiami praca tam to juz ostateczność a kasa słaba 1000-1200 z
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
powołanie do czego ta praca nie ma nic wspolnego z powołaniem jedynie czego mozna sie nauczyc to układania cieżkich worków z karmą w porzadku alfabetycznym a takiego kablarstwa miedzy pracownikami to nigdzie nie widziałam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiśćie obsługa bardzo miła bo musi inaczej mają po premi której nie ma ,a ludzie którzy tam pracują nie wszyscy nie mają zielonego pojecia o zwierzakach towarach biorą ludzi z ulicy zeby etat był a doradztwo zaczyna sie na laniu wody
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlatego moim zdaniem, firmy z "taką polityką" powinny zniknąć z rynku pracy. W normalnych warunkach tak właśnie by się stało! Wykorzystują fakt, że na miejsce jednego, zawsze znajdzie się "następny nieświadomy".
Ja rozumiem, że wielokrotnie pracodawca nie ma możliwości zatrudnienia pracownika na stawkę wyższą aniżeli najniższa krajowa, ale jeżeli tak, to winien być sprawiedliwy, wyrozumiały, uczciwy, dbający o pracownika i okazujący mu szacunek. Chociaż i aż tyle...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
znowu szukaja , jaki wniosek-ludzie spier.ja od nich
KTO LUDZI NIE SZANUJE TEGO LUDZIE TEŻ NIE BĘDĄ SZANOWALI!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masakra sklep ceny dwa razy wieksze nie polecam obsługa g*wno wiedza zdzierusy itp
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam pracy u nich. Kierownictwo z kijem w d. Problem jest dosłownie o wszystko. W kasie za dużo - kierwonik zabiera, w kasie za mało - ty dokładasz. Zwierzęta wiecznie bez odpowiedniej karmy, króliki, szyszyle, świnki dostawały karmy dla gryzoni!!! zaplecze wytapetowane zakazami i nakazami.
Generalnie polecam tylko bardzo zdesperowanym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem że to stary post ale co tam :) Do Chwaszczyna tak?:) no cóż oni tam ośle maja siedzibę firmy i wszystkie rozmowy się odbywają tam .:):) ha ha to nie znaczy że tam by była praca!! bravo:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry