Widok

ZOSTAŁAM OSZUKANA

JESTEM MIESZKANKĄ SHIRAZ PARK II. ZOSTAŁAM OSZUKANA, MIAŁA BYĆ "WYŻSZA JAKOŚĆ W NISKIEJ CENIE" I PRZEDE WSZYSTKIM GWARANCJA! A TAK MIESZKAM W ZAPLEŚNIAŁYM ROZSYPUJĄCYM SIĘ OSIEDLU W MIESZKANIU ZA PRAWIE 400 TYSIĘCY ZL. Z DACHU ODPADAJĄ BLACHY I LATAJĄ PO OSIEDLU, STRACH WYJŚĆ Z DOMU. W PIWNICY PLEŚŃ, GRZYB I WILGOĆ, W MIESZKANIU WIEJE WIATR PRZEZ NIESZCZELNE OKNA, OPŁATY ZA CZYNSZ I OGRZEWANIE-KOSMICZNE! NE WSPOMNĘ JUŻ O ODPADAJĄCYCH KLAMKACH W OKNACH W PRAWIE KAŻDYM MIESZKANIU! A GWARANCJA?! JAKA GWARANCJA! WSZELKIE PISMA NIE MIAŁY ŻADNEJ KONKRETNEJ ODPOWIEDZI. TELEFON PANA GRZEGORZA B. NE ODPOWIADA. PEWNIE JUŻ SOBIE ZAPISAŁ MÓJ NUMER I WIE O CO CHODZI, WIEC PO CO KOLEJNY RAZ MA MNIE SŁUCHAĆ.
Moja ocena
Dattero kategoria: Deweloperzy
obsługa: 1

oferta: 1

jakość: 1

terminowość: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ręce opadają jak się czyta takie "opinie", autorce potrzebny jest szybko porada dobrego specjalisty, od nerwów... Zastanawiam się skąd pani Ewa się przeprowadziła z zamku szejka arabskiego, czy z willi na Kajmanach? Jak się nie podoba, można przecież mieszkać na ławce w parku, prawda? Jestem mieszkańcem osiedla Shiraz Park i jestem z niego bardzo zadowolony, dobra lokalizacja, dużo zieleni, blisko sklepy, fitness, przystanek, szkoły i przedszkole, oraz przychodnia. Gmina jest dobrze zarządzana, opłaty na normalnym trójmiejskim poziomie. Do centrum 10 min. samochodem. A usterki są w każdym nowym mieszkaniu, bloku, który deweloper oddaje do użytku, to normalne. W tym przypadku na wszystko reagują szybko i konkretnie, nigdy nie miałem problemów, na maile z prośbą o usunięcie usterki odpowiedź dostaję od razu, a kontakt z nadzorem budowlanym dewelopera jest bardzo dobry, wiec skąd ta histeria..?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pan Mieszkaniec chyba odpisuje wszędzie Pani Ewie. Czyżby pracownik dewelopera? A ja z obiektywnego źródła wiem, że osiedle powstało na terenie podmokłym i był problem z odwodnieniem. Nie wiem czy został rozwiązany. Także jak ktoś miał parter to mógł mieć problemy z grzybem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry