Widok

ZRÓBCIE COŚ W KOŃCU Z TĄ OCHRONĄ BO WAM PSUJE OPINIE!!!

Takie rzeczy do jakich dochodzi w contraście są nie do pomyślenia. Nie wiem skąd wzieliscie tych ludzi co ochraniają? Wielokrotnie klienci byli świadkami jak traktowano klientow, jak bili ,pryskali gazem na oczach pozostalych gości. A takiej "interwencji" nie wymagały okoliczności. Widziałam fajnych młodych ludzi którzy wcale się nie awanturowali nawet nie byli pijani, ale ochrona uważala, że za duzow wypili. Widze i ciągle słysze o takich sytacjach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani bywalczyni niech nie wypowiada sie na temat ochrony gdyz nie zna sytuacji w ktorej biora udzial--widzi tylko z boku jak ochrona uzywa gazu...a jesli kogos uderzy to tylko w obronie wlasnej i tylko w taki sposob by nie zrobic krzywdy--taki delikwent powinien na drugi dzien dziekowac ochronie ze uzyla gazu zamiast lamac mu nos czy wybijac zeby...z tego co mi wiadomo sa to kompetentni ludzie i jesli reaguja to musi to byc mocny powod
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
co za bzdury!!! znam porządnych ludzi ktorzy zostali tam w karygodny sposób potraktowani przez ochrone. strach pic piwo i sie śmiac bo jeszcze cie wezmą z kompletnie pijanych i agresywnych i wywala z lokalu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo mi przykro bywalcu ale absolutnie się z tobą nie zgadzam z tego co wiem ochroniarze w tego typu obiektach nie maja uprawnień do postępowania w tak brutalny sposób od tego jest policja!!! kopanie, bicie i nadużywanie gazu jest nie legalne w stosunku do klientów nie robiących awantur ponad to byłam świadkiem jak ochrona w tym lokalu interweniowała w ten sposób i pijany klient nie był agresywny, dla ochroniarzy nie była to obrona własna nie zagrażał również innym gościom tego lokalu a gość nie źle oberwał. Nie rozumiem dlaczego ich bronisz czyżby jesteś z ich branży?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam wszystkich. Odnosząc się do wymienionych treści muszę poinformować Państwa że staramy się cały czas podnosić standardy naszej pracy. Wszystkie tego typu sytuacje są szczegółowo analizowane czy wszystko było przeprowadzone zgodnie z prawem i etyką zawodową. Ciężko jest polemizować z kimś kto przyszedł miło spędzić czas i jest świadkiem takiej interwencji. Subiektywna ocena ostatniego etapu interwencji wygląda w sposób mało przyjemny i nie będę nikogo przekonywał do swoich racji czy słusznie . Dla nas celem nadrzędnym jest bezpieczeństwo wszystkich klientów jak i personelu.
Ps. Panie zgłaszające prośbę o usunięcie tego nn pana na pewno były szczęśliwe że mogły spędzić wieczór miło i przyjemnie bez natrętnych propozycji i nie tylko...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie masz pojęcia o ochronie jak widać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry