Widok
ZROBCIE COS Z TYM!
Witam, jestem stała klientka pizzerii Corleone, co najmniej 2-3 razy w tygodniu zamawiam od nich pizze na wynos. Gdy pizze zamowilam pierwszy raz (bez przekonania, bo w Sopocie o dobra pizze raczej cięzko) spotkało mnie baaaardzo mile zaskoczenie. Pizza przyjechala gorąca i PRZEPYSZNA! I w ten sposoób zostałam stałą klientka, pizze zamawiam bardzo często, gdyż jestem osoba zabiegana, wiec jeżeli chce zjesc obiad to tylko w nocy na wynos. I tutaj tez baardzo duzy plus dla Corleone, pizzeria jest dlugo czynna i praktycznie zawsze dociera na czas. Dlatego też z bólem serca muszę przyznać, ze coś się zepsuło, a mianowicie PIZZA - czy to co najwazniejsze. Ostatnie 4-5 pizz, które zamówilam byly wręcz paskudne, ser to nie był ser tylko jakis seropodobny wyrób, a ananasy na pizzy już kilkakrotnie ściągałam, bo mialy zapach zmywacza do paznokci (przypuszczam, że sfermentowane), nie wspomne o szynce, której są tak znikome ilości, że praktycznie nie czuć jej smaku. Mam nadzieje, że coś w najbliższym czasie się zmieni, bo stracicie stałego klienta. Na dzień dzisiejszy zdecydowanie odradzam.