Widok

ZSH Sopot

ZST Temat dostępny też na forum:
Czy w tej szkole naprawdę jest tak źle jak pisza i mówią? Byli u mnie w gim. z oferta chcialysmy isc tam razem z kolezankami ale jak przeczytalam opinie to mi sie odechciewa. Rozmawialam z kumplem ktory rok temu skonczyl ta szkole i tez odradza. ma ktos jakies swierze opinie o tej szkole? nadal tak tam jest? co myslicie?
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1
no i mam jeszcze jdno pytanie w zsh otwieraja kierunek eksploratacji portow i terminali czy to tylko plotki? wiadomo cos czy nauczyciele wczesniej tego uczyli, albo sie na tym znaja? nie chce wrazie gdybysmy tam poszly sie rozczarowac :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkola poraxka omijac ja z daleka
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 2
bylem na dniach otwartych d** nie urywa. nie ide tam slabo troche z atmosfera.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłem w tej szkole miesiąc, wypisałem sie po zobaczeniu na jakim poziomie są lekcje ...
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 5
To z Ciebie niezły orzeł miesiąc tylko w szkole a wszystko wiesz i już opinię wydajesz?
JA mam inne zdanie atmosfera fajna kompetentni nauczyciele.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 36
Czy ja do Ciebie to pisałem? Wez sie ucz dziecko i won do szkoły ...
A po za tym byłem w TEJ SZKOLE, wiec mam prawo do wystawienia opinii. Pozdrawiam
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zawsze łatwiej komuś łatę przyłożyć. Mnie się podoba. Jak się ktoś nie uczy a wymagają to ma pretensje. Najlepiej pogadać osobiście z ludźmi nie sugerujcie się takimi wpisami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 35
Ja ukończyłam tą szkołę ale 5 lat temu. Siostra poszła do innego technikum lepszego według sondaży o tym samym kierunku. Mając porównanie uważam że zsh lepiej przygotowywało praktycznie - przedmioty zawodowe, praktyki, wycieczki. Ale ja też trafiłam na super nauczycieli przedmiotów zawodowych znających sie i z pasją a z pewnością od tego wiele zależy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 33
Mój brat ukończył tę szkołę również 5 albo nawet i 6 lat temu, dokładnie nie pamiętam. Zachwalał ją i w szczegolności swoją wychowawczynię. Za jego namowami tam poszedłem i to na ten sam kierunek co on :D . Jego wychowawczynię owszem poznałem ( i to chyba jedyna najlepsza nauczycielka z ZSH :) ) tu mu przyznam racje, ale reszta mnie rozczarowała. jak mu opowiadalem dyrekcji, co sie dzieje w szkole albo o niektorych lekcach z nauczycielami (niektorzy go tez uczyli) to az nie mogl w to uwierzyc.. po pewnym czasie razem doszlismy do wniosku, ze chyba znudzil im sie zawod ktory wykonuja, bo za "jego czasow" bylo innaczej. nie wiem czego to jest wina ale w tej szkole naprawde sie duzo zmienilo i to wcale nie na lepsze, chociaz dyrekcja ciagle probuje lansowac szkole na najlepsze technikum...
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 1
szkola jak szkola, ale mogli by wiele poprawic, ale nie chca,albo sa zbyt leniwi...
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 3
PRAWDA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Nauka

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Marketing tylko gdzie?? (8 odpowiedzi)

Witam wszystkich! Po kilku latach przerwy postanowiłam w końcu wybrać się na studia. Wybór padł...

do góry