Widok

Za ile meble kuchenne?

Tak się zastanawiam ile trzeba wydać na meble kuchenne(bez
samego AGD), żeby mieć przyzwoity standard, powiedzmy trochę lepszy niż IKEA. Macie jakieś doświadczenia, albo ile daliście za swoje
kuchnie i jesteście z nich zadowoleni? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajne forum
A wiesz jaka jest 12 k a 14k pojecia niemasz a piszesz bzdury
Ja moge kupic za kilka tys i na wycieczkę do Hiszpanii starczyło 😊 pozdrawiam
Serdecznie zapraszam do mojego salonu,który mieści się na ulicy Grunwaldzkiej, za Biedronką, po prawej stronie w stronę Sopotu ( z tyłu autohandel)
http://www.antaro.com.pl
tel 585507950
chłopaki profesjonalnie wszystko omówią, pomiar,projekt i montaż. Będzie P|ani zadowolona. Osobiście nie polecam tanich mebli z ikei ani stolarzy. Meble powinny być wykonane solidnie, robimy je przecież na lata. Zapraszam do nas.pozdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
A możesz podać więcej szczegółów nt. tego fachowca? czy ma firmę itd. Już miałam jednego fachowca z polecenia i do dzis bujam sie z meblami...porażka;(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
meble robi z odpadów,a kasuje jak za zboże
to jest złodziej i oszust,a klientów robi w ch..a!!!!!
A dlaczego prawie wszyscy, pokazują galerie kuchni z katalogów , których nigdy nie robili ? No może te ładniejsze .Od razu widać , że kuchnia jest katalogowa .
Całkiem fajny ten katalog i dużo propozycji. Niestety nie wszystkie projekty mi się podobają, ale w końcu gusta są różne. Dużo ciekawsze projekty znalazłem na: http://www.blog.ikuchnie.pl/galeria-rozwiazan/ . To tylko moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać :)
Tutaj znajdziecie naprawdę wzory które was zainspirują
http://www.katalog-meble.pl/30__zabudowy-kuchenne
That's 2 clveer by half and 2x2 clever 4 me. Thanks!
You've hit the ball out the park! Inrcedilbe!
Witaj vfgfg

Jeżeli potrafisz sprzedawać meble z zyskiem jak skromnie wyliczyłem 70 % bo tak robią salony to od razu inwestuję swoją kasę w otwacie salonu kuchennego, a ciebie biorę do spółki. Ludzie ja prowadzę salon kuchenny i moja marża w najlepszym przypadku nie przekracza 30 % bez kosztów typu podatek dochodowy, prąd, czynsz więc realnie mam z tego jakieś 15 % dla siebie. Z meblami jak np. z telewizorami nikt nie kwestionuje i nie pisze głupot w stylu telewizor vikon za 600 zł to to samo co sony tylko sony przebija cenę 5 razy i dokładnie tak samo jest z meblami, ważne żeby dobrać meble do swojej kieszeni i potrzeb. Np. do domku nad jeziorem kupię zestawik w OBI za 700 zł aby się nie martwić, do ieszkania pod wynajem w BRW i ok ale dla siebie do mieszkania które zamierzam użytkować 10-15 lat już nie. Sami ocencie czy mam rację ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się. Skusiłam się na zestawik do salonu. W salonie 10 tysiaków i więcej, taki sam zestaw na giełdzie 3tys:) I również wszyscy pytają gdzie i czemu tak mało:) Prawda jest taka, że salony potrafią przebić cenę 4krotnie jak nie więcej.
ja mam niemala kuchnie 10mkw, za dwa slupki, do tego blat 5m dlugi z szafkami, szafki niestandardowej wysokosci na gorze, wszystko na blumie z domykaczami, na dole prawie same szuflady, bialy lakierowany mdf, blaty krono, zaplacilam 10 tys z montarzem
oczywiscie stolarz, to samo w ikei wyszloby mi 2 tys drozej, a i nie mialabym na wymiar, tylko kombinowane z jakimis polkeczkami na wino:/
Jaka fajna reklama.
Czy ktoś wie z czego Nobila wykonuje fronty meblowe? Z pcv jak brw, ikea i inne ... Przygrzej przy piekarniku i zobaczysz jakość
Jestem z 21-letnim dosiadczeniem , od 21 lat prowadzę własną firmę (rodzinną) nasze realizacje można znaleźć na http://www.fedorowskimeble.republika.pl/ A opinie na http://www.trojmiasto.pl/s/mebef/. Wycena na mebef@wp.pl jest gratis . Można negocjować ceny . Pozdrawiam i zapraszam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
AAA i jeszce dodam...fronty mam lakierowane na wanilię.
Ziomek...taaaaaaa..a gdy jeszcze na frontach umieścisz złote uchwyty..szafki będą otwierane pilotem to faktycznie 2 tys . to za mało.
Skoro napisał:
>Moi znajomi az nie chcą wierzy że kosztowały mnie tylko 2000 zł.
to jestem ciekawy co to za meble i jak wyglądają :)
do góry