Widok
A kupujcie sobie te wasze mebelki za kilkanaście tysięcy złotych. Ja mam kuchnię o powierzchni 9 m2. Meble kupiłem na allegro. Razem z montażem wyszło mi niecałe 2,5 koła. Meble są z*******e - nic więcej nie potrzeba. Za kasę która została mi w kieszeni pojechałem sobie na Kanary i do Indii. Carpe diem. A wy się gapcie na te Wasze meble i się zastanawiajcie jak kredyty spłacić!
Sylwio czy mogłabyś napisać gdzie zamówiłaś meble sama szukam kuchni niekoniecznie najtańszej jak to możliwe ale nie chciałabym mieć takich problemów jak ty z stolarzem. zgadzam się że sa stolarze i stolarze ale jak to zweryfikować zeby miec pewność, że stolarz jakiego ja wybieram to akurat ten porządny wole nie grać w ruletkę. Będę wdzięczna jak napiszesz w jakiej firmie zamówiłaś meble. Jak możesz prześlij mi projekt oraz napisz ile zapłaciłaś za kuchnię.
kaloli_ka@o2.pl
Z góry dziękuję
kaloli_ka@o2.pl
Z góry dziękuję
Kiedys zrobilam kuchnie u stolarza i od tamtej pory wyleczylam sie z podobnych pomyslow, wcale nie byla taka tania jak na poczatku sie wydawalo poniewaz po zamowieniu okazalo sie ze zle cos policzyl i musze doplacic oczywiscie nie chcialam to powiedzial ze nie bedzie dalej robił i taka przychanka trwala jakies 2 tygodnie. nie mialam wyjscia i musialam doplacic umowil sie ze za 2 tygodnie beda meble nastepnie nie przyjechal i nie odbieral telefonow powiedzial ze byl chory, meble jakie otrzymalam to totalna porazka smierdzialy lakierem tak ze glowa bolala a jakosc mebli raczej watpliwa nie chce mi sie nawet o tym pisac za duzo tego bylo. smiesza mnie sterotypy ze nie ma ekspozycji, lokalu nie wynajmuje, ma super maszyny i jest tak samo pewny jak duza fabryka mebli a tanie bo ma nizsze koszty. Tylko jak powierzyc komus 10 000 zl tylko wierzac na slowo. Jak jakas firma ma salon, stac ja na wynajecie lokalu i przygotowanie ekspozycji gdzie wszystko można zobaczyc i sprawdzic to ja chetnie zapłace troche wiecej za to ze moge zobaczyc, dotknac mebli i miec ewnosc ze wiem gdzie ich zanlezc w razie klopotow. Ostatnio zmienialam mieszkanie i zamowilam kuchnie w salonie wcale nie duzo drozej niz u stolarza i meble byly na czas drobne uwagi co do jakosci usuniete w ciagu 14 dni, zadnych niespodzianek z platnosciami i z tej kuchni jestem zadowolona. Jak traficie na stolarza Pana Waldka to wielka ostrożność i nogi za pas bo ma gadane ale na tym wszystko sie konczy.
sylwia
sylwia
Witam i pozdrawiam. Gosia ma w 100% racie.Kolego solidną kuchnie możesz mieć za jakieś 6-7tyś.Uwzględniając dobre okucia solidne wykonanie i montarz. Profesjonalne studio doliczy utrzymanie studia.Zleci dla stolarni wykonanie mebli.Stolarnia zleci montarz mebli u klijęta. Koszty rosną wraz z ilością pośredników każdy chce zarobić. Jeden szef zadba o pracowników i jest szansa na solidne meble motywacja jest bardzo ważna.
Polecam firmę PAKAR z Elbląga http://www.pakar.elblag.pl