Widok
Zabawimy się ... ? - Pytania ?
Gwoli wyjaśnienia, odpowiadamy tylko pytaniem na pytanie , pytanie ma mieć związek z poprzedzającym je pytaniem, jak nie umiesz/nie chcesz/nie potrafisz* napisać pytania nie zaśmiecaj wątku.Pytanie nie może być identyczne lub synonimiczne" z jednym wcześniej już zadanym
*-odpowiednie skreślić.
"-uwaga trudny wyraz jak nie wiesz co oznacza wygoogluj sobie.
Więc zaczynamy :P
Czy znajdę tu swoją przyszłą kochankę ?
*-odpowiednie skreślić.
"-uwaga trudny wyraz jak nie wiesz co oznacza wygoogluj sobie.
Więc zaczynamy :P
Czy znajdę tu swoją przyszłą kochankę ?
@~m Kto ma większy problem z ukryciem "wypieków" kobieta czy mężczyzna?
Czy to nie zależy od ilości podkładów i pudru nałożonych przez kobietę?
@~m Czy Tobie wszystko z JEDNYM się kojarzy?
Czy to źle że każdy zdrowy facet często o tym myśli?
Czy to źle że robi to w rozmowie na forum?
Czy kobiety są inne?
Czy najpopularniejszy gatunek literacki wsród kobiet to przypadkiem nie romans?
Czy najpopularniejszym bohaterem romansu przypadkiem nie jest kochanek ?
Czy najpopularniejszą czynnością tegoż kochanka nie jest przypadkiem pukanie bohaterki , a czasem i nie tylko jej?
Czy gdy chłopak/mąż proponuje : "Jaki film oglądamy "Prometeusz" Prequel Obcego Ridleya Scotta czy Sex w wielki mieście ? To wybierasz ten pierwszy ?
Czy to nie zależy od ilości podkładów i pudru nałożonych przez kobietę?
@~m Czy Tobie wszystko z JEDNYM się kojarzy?
Czy to źle że każdy zdrowy facet często o tym myśli?
Czy to źle że robi to w rozmowie na forum?
Czy kobiety są inne?
Czy najpopularniejszy gatunek literacki wsród kobiet to przypadkiem nie romans?
Czy najpopularniejszym bohaterem romansu przypadkiem nie jest kochanek ?
Czy najpopularniejszą czynnością tegoż kochanka nie jest przypadkiem pukanie bohaterki , a czasem i nie tylko jej?
Czy gdy chłopak/mąż proponuje : "Jaki film oglądamy "Prometeusz" Prequel Obcego Ridleya Scotta czy Sex w wielki mieście ? To wybierasz ten pierwszy ?
Czy piękna kobieta potrzebuje pudru?
Czy to dobrze, że kobiety myślą o tym równie często ale się do tego nigdy nie przyznają?
Czy romansidło to gatunek literacki?
Czy romans nie jest oderwaniem od rzeczywistości?
Czy kiedyś przeczytałeś choć jeden romans, skoro jesteś takim znawcą treści w nich zawartych?
Czy ja mam czas na oglądnięcie któregokolwiek z tych filmów?
Czy nie ma przyjemniejszych form spędzania czasu?
Czy to dobrze, że kobiety myślą o tym równie często ale się do tego nigdy nie przyznają?
Czy romansidło to gatunek literacki?
Czy romans nie jest oderwaniem od rzeczywistości?
Czy kiedyś przeczytałeś choć jeden romans, skoro jesteś takim znawcą treści w nich zawartych?
Czy ja mam czas na oglądnięcie któregokolwiek z tych filmów?
Czy nie ma przyjemniejszych form spędzania czasu?
Czy kobieta która użyje pudru , aby nie wyglądać w świetle reflektorów jak 40W żarówka jest przez to brzydka ?
Czy to dobrze chować swoje prawdziwe oblicze przed drugim człowiekiem?
Czy cała społeczność internetowa tworząca wikipedię wg której jest to gatunek literacki jest w błędzie?
Czy pomyliłem się co do treści romansów?
Czy to moja wina że czasu nie masz odetchnąć , odpocząć , wyciszyć się ogladając film?
Czy rozwiniesz temat jak przyjemnie spędzasz czas ?
Czy to dobrze chować swoje prawdziwe oblicze przed drugim człowiekiem?
Czy cała społeczność internetowa tworząca wikipedię wg której jest to gatunek literacki jest w błędzie?
Czy pomyliłem się co do treści romansów?
Czy to moja wina że czasu nie masz odetchnąć , odpocząć , wyciszyć się ogladając film?
Czy rozwiniesz temat jak przyjemnie spędzasz czas ?
Zapewne miało być kontrowersyjnie, ale to drugie zestawienie czyż nie jest bardziej kontrowersyjne?
Filmu nie kojarzę DN - za to książkę i owszem, ale co bym wybrała z tych dwóch, raczej pewnie dziennik, ale tylko z uwagi na fakt, iż przemoc w tym filmie nie koniecznie mnie kręci, choć czy kręci mnie dziennik i sex na cmentarzu?
Filmu nie kojarzę DN - za to książkę i owszem, ale co bym wybrała z tych dwóch, raczej pewnie dziennik, ale tylko z uwagi na fakt, iż przemoc w tym filmie nie koniecznie mnie kręci, choć czy kręci mnie dziennik i sex na cmentarzu?
Czy to przypadek że Cross zawitał tu ze swoją stopką chcąc nam powiedzieć oto myśl z którą się utożsamiam tak krótka,a zarazem tak mądra, tak jasna , a zarazem tak zabawna że chciałem, aby kojarzyła się wam ze mną ? :)
Ale czy na pewno?
Czy to nie przypadkiem tylko błędne założenie matematyczne , wynikające z tego w jakim środowisku społecznym obracał się Lem, spowodowało że miał znacząco zaniżone dane o ilości idiotów na świecie i to błędne założenie doprowadziło do tezy o wielkiej sile poznawczej internetu?
Czy równie odkrywcze nie byłoby stwierdzenie obszczymura kursującego na trasie melina-łóżko-stadion, "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu inteligentnych ludzi, dopóki nie poznałem internetu?
Ale czy na pewno?
Czy to nie przypadkiem tylko błędne założenie matematyczne , wynikające z tego w jakim środowisku społecznym obracał się Lem, spowodowało że miał znacząco zaniżone dane o ilości idiotów na świecie i to błędne założenie doprowadziło do tezy o wielkiej sile poznawczej internetu?
Czy równie odkrywcze nie byłoby stwierdzenie obszczymura kursującego na trasie melina-łóżko-stadion, "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu inteligentnych ludzi, dopóki nie poznałem internetu?
@m_tucha - czy to coś na kształt Fake somebody - real nodoby?
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html