Widok

Zabiegi w otc to czysta przyjemność połączona z efektem

Też jestem klientką, która do tego salonu trafiła przez grupona.
Nie zgadzam się z poprzednimi opiniami.
Wszystkie zabiegi na jakie chodzę, ipulse IPL , złota maska i jet zawsze są robione dobrze i dokładnie. Nie zauważyłam (w odróżnieniu od innych salonów gdzie byłam z grupona), żeby skracali zabiegi, oszczędzali na kosmetykach albo żeby zabiegi robiły praktykantki. Na przykład w depilacji specjalnie liczyłam strzały, bo myślałam że (jak mi się zdarzyło gdzie indziej) będą coś zmniejszać, ale nie. Robili mi zabieg dokładnie, bez oszczędzania.
Jeśli chodzi o jet, to byłam w 2 innych salonach wcześniej na oksybrazji, i musze powiedzieć, że absolutnie nie ma porównania. Ten zabieg jet na prawdę usuwa naskórek i naprawde wygładza, a nie jest to tylko dmuchanie zimną wodą jak w innych miejscach.
Jestem bardzo zadowolona i widzę bardzo dobre efekty. Fakt że ceny nie darmowe, ale z drugiej strony nie ma nic za darmo , ale nie są wcale takie wyśrubowane.
Wiadomo, że trzeba zrobić kilka zabiegów (to chyba jasne jak słońce) i jak ktoś tego nie rozumie , to ja jego nie rozumiem.
A jeśli chodzi o przepadające zabiegi z powodu spóźnienia, no to, każdy chyba powinien myśleć i umieć liczyć.
Moja ocena
OTC Uroda Medi Spa kategoria: Medycyna estetyczna
obsługa: 6

oferta: 6

wyposażenie: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowna Pani,
cieszy nas kolejna miła opinia.
Miło nam, że zauważyła Pani, iż nie różnicujemy naszych klientek. Każda klientka traktowana jest z taką samą uwagą i zawsze wykonujemy zabiegi wg. takich samych standardów.Promocje na Groupon traktujemy jako jedno z mediów reklamowych, niejednokrotnie, doraźnie, przynoszące nam raczej ujemny wynik finansowy. Niemniej liczymy, że przekonane do naszej skuteczności klientki zostaną u nas i będą naszymi stałymi gośćmi.
Odnośnie konstatacji wyrażonej w ostatnich zdaniach Pani opinii, nie chcę się już powtarzać, i pozostaje mi tylko, się zgodzić z Panią w 100%
Muszę też przyznać, że przytłaczająca większość naszych gości również to tak przyjmuje.
Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry