Widok

Zablokowana droga do Banina od Gdańska

Zablokowana droga do Banina
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciężarówka..

wygląda nieźle. Myślę że nic poważnego się nie stało i ruch zostanie szybko przywrócony
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tzw. zawodowy kierowca ..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze że bajpas jest gotowy, tylko czemu nie jest wykorzystywany w takiej sytuacji?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zabrać pajaców prawko na rok czasu ! Firma dla której jeździ niech pokryje koszty remontu !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po co zapowiadacie pociągi że wjadą zaraz na tor i 20 min czekania i nic się nie dzieje !!! A mam ważną przesiadkę !!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Luter

Ulica pod wiaduktem już przejezdna. Brak korków
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj przez d**ila który opuścił się na poduszkach żeby się zmieścił prawie miałem czołówkę bo wyjeżdżając podnosił się w czasie jazdy i skręcił na mój pas ruchu.Ja poszłem do rowu i lustra skasowane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciekawe kto wymusił pierwszeństwo

Obstawiam wiadukt

Bóldupizm widzę głęboki, nie stać było na kredyt to się ciśniesz w zapleśniałym bloku z komuny wmawiając sobie że to raj i że wcale nie ma korków, patologi i syfu pod twoim blokiem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kupi sobie miejsce za 20 tysi jak wasi hołowniacy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jakie masz pojęcie na temat

mostownictwa??? Widzę,ze zerowa,czyli takie samo jak jeden facet o prawie.Człowieku,płyta jezdna nie jest mocowana na sztywno z przyczułkami,a spoczywa na łożyskach.Uwielbiam fachowców wypowiadających sie na tym portalu.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1

no to po co sie wpychał

i teraz przez niego paraliż
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Młody jak będziesz miał taki staż za kierą jak ja to leszczu

Pogadamy, a jak jeździsz starym złomem bo na nic innego Cię nie stać to będziesz miał do remontu. Mało wiesz, w czarnej die byłeś i tyle samo widziałeś. Ale jeśli dowartościowujesz się tym, że nie mając pojęcia o drogach lokalnych czy czasie dojazdu do danej miejscowości piszesz bzudury i podniecasz się tym faktem to musisz mieć na prawdę przykre życie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ile ? 2 godziny ? Rany jakie Ty masz przykre życie żeby

jarać się takimi bzdurami w necie. Dla Twojej wiadomości nie domek tylko dom ale co Ty możesz wiedzieć. Tak wiemy Twoje 45m2 mieszkanie w apartamencie zwanym dalej falowiec jest na pewno takie cudowne. Stoisz w takich samych korkach jak całe Trójmiasto. Dojeżdżasz zapewne do portu tyle samo co inni do Żukowa i Baninia ale przecież tego nie powiesz bo z zazdrości byś zieleniał. Przykre masz życie biedaku
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 15

Nie mieszkam w falowcu ani na Przymorzu mam

Mam 10 minut do plaży,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

O i odezwał się buc krezus!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

XD

No bo po co zrobić coś logicznego, skoro można wstrzymać całkowicie ruch pociągów do Kartuz i Kościerzyny, przecież ani jedna osoba tam nie mieszka....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Boś biedny Bosy Antek! Ja mam kredyt i leasing i stać mnie na raty! 25 tys co miesiąc wpada na konto!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

A kto? Spadochroniarze! Haha
do góry