Widok
Zachwyt zachwytem, ale....
Skuszeni tyloma pozytywnymi opiniami wybraliśmy się tam zgraną paczką. Pani, która nas obsługiwała zasługuje na pochwałę jednak musi bardziej poznać kartę i lepiej opowiadać o jedzeniu. Co do samej karty to pozostawia ona wiele do życzenia pod względem grafiki i wykonania. Ilość potraw tam zawarta powala ale należy mieć też świadomość, że klient będzie wymagał aby każda z nich była wykonana idealnie i smacznie. No i tu sie kończy zachwyt. Na całą naszą paczkę połowa trafiła na potrawy "płytkie" - bez smaku, bez wyrazu. Druga połowa (w tym i ja) trafiła na rzeczy dobre i syte. Polecamy polędwicę wołową (ale na Boga zmieńcie ten sos!) i łososia, dobra też była sałatka nicejska. Niestety nic nas nie powaliło na kolana a lubimu dobrze i smacznie zjeść. Polecamy lokal dla ludzi młodych i nie szukających wyrafinowanych smaków. Ale żeby dobrze się zabawić popijając alkohole jest to miejsce godne polecenia. Świadectwem mojej opini niech będzie fakt, że w sobotni wieczór byliśmy tam zupełnie sami....
Dziękujemy za przesympatyczną obsługę i życzymy powodzenia i wytrwałości w dopieszczaniu kunsztu kucharskiego
Dziękujemy za przesympatyczną obsługę i życzymy powodzenia i wytrwałości w dopieszczaniu kunsztu kucharskiego
Moja ocena
Cytrynowa Sofa
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: -
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.6
* maksymalna ocena 6