Widok
w Trójmieście per se to nie wiem...
zainstaluj tindera ;]
napisz, ze szukasz typa na wyłączność
tam każdy będzie chętny tylko przebierać
zainstaluj tindera ;]
napisz, ze szukasz typa na wyłączność
tam każdy będzie chętny tylko przebierać
Witaj. Mam 30lat jestem zdecydowanie dojrzałym z dużą kulturą osobistą mężczyzną. Od dłuższego czasu brakuje mi poprostu seksu jednak panie na telefon do mnie nie przemawiają. Zamiast mechanicznego seksu z kukła pragnę zbliżeń w które angażują się obie osoby. Mam 190cm wzrostu, zwykła posturę ciała, ciemne oczy i krótkie włosy. Jestem zadbany oraz dyskretny. Nie jednokrotnie słyszałem że mam pokaźny sprzęt , lecz nie mi to oceniać:) obecnie jestem w sporym dołku finansowym dlatego też postanowiłem się odezwać. Jeśli chciałabyś się poznać i wymienić zdjęciami odezwij się na e mail :)
fighter . clean26 @ gmail. com
Pozdrawiam :)
fighter . clean26 @ gmail. com
Pozdrawiam :)
Witaj :) Osobiście nie mam pojęcia czy owe kluby istnieją, jednak jeżeli bardzo zależy Ci na czymś tego typu to zakładam, że jesteś kobieta kolokwialnie mówiąc niedopieszczoną, z własnym życiem prywatnym którego intymność szanujesz i mimo pewnych zachcianek czy fantazji nie dopuszczasz opcji odebrania Ci tej prywatności i w pewnym sensie strachu przed jej utrata. Mąż, rodzina, dzieci , przyjaciele czy firma nie może nic wiedzieć. Jeśli tak mają się sprawy to jedynie mógłbym zaoferować Ci moja osobę całkowicie dyskretna, czysta, sympatyczną również prowadząca normalne życie prywatne. Podobnież cenie sobie dyskrecję i anonimowość. Życie jak wielu osób postawiło pod kreską, i chwytam się różnych sposobów na dodatkowe zarobki. Dlatego też z pewnością nie byłbym dla Ciebie na każde zawołanie, jednak w momencie ustalenia terminu kurczowo będę się go trzymać a Ciebie nie zawiodę w oczekiwaniach :) Mam 31lat. Jestem dość wysokim mężczyzną mierzącym 188cm z normalna sylwetka. Jestem zadbany, krótko obcięty i wydepilowany. Moja kulturą osobistą jest na wysokim poziomie podejście do kobiety z pełnym szacunkiem a rozmów nie boję się w żadnym temacie. :) Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej i może na mnie jako odskocznia postawić, odezwij się:) Gwarantuje że postaram się byś tego nie żałowała. Pozdrawiam