Witam Jestem Słuchaczem szkoły Policealnej w tej szkole i osobiście polecam ją każdemu chociażby na kompetentną kadrę pedagogiczną ,bardzo fajną dyrekcję oraz panie portierki.
Da się zauważyć że dyrekcja na każdym kroku wspomaga słuchaczy szkoły policealnej ale i innych uczniów żeby im się żyło lepiej po za tym ja chyba jestem najlepszym przykładem tego że w tej szkole jest bardzo fajnie uczęszczam do niej już 4 rok na początku chodziłem dwa lata na Technika Administracji potem na Technika ochrony osób i mienia następnie na technika Tyfloinformatyka a aktualnie chodzę na kurs z informatyki w tej szkole.
Zastanawia mnie tylko jedna rzecz czemu na Techniku Administracji i Kosmetyki jest dużo słuchaczy i co rusz zapisują się nowi a na pozostałych nie i te kierunki się wcześniej czy później rozwiązują tak było też na Techniku Ochrony Osób i mienia oraz tyfloinformatyku że nie skończyłem tych kierunków nie z własnej winy osoby kompetentne zróbcie coś z tym bo to jest naprawdę fajna szkoła i szkoda że te kierunki tak się rozwiązują a szkoda bo mogło by być wielu zadowolonych ludzi które mają dobrze wspomnienia z tą szkołą tak jak ja.