Widok
Zadowolona mama
Moja opinia bardzo pozytywna, zajęcia są ciekawe, miła, sympatyczna atmosfera, zawsze można wszystko załatwić bez problemu. Nauczyciele są bardzo "elastyczni", można i pożartować i się dokształcić :)W szczególności polecam panią Katarzynę ponieważ jest to wymagający nauczyciel przez co dzieci mają motywację do nauki. Jej lekcje są interesujące za sprawą ciekawych przykładów , obszernych i zabawnych tłumaczeń. Jej akcent jest dla wszystkich dzieciaków zrozumiały.
Pani Katarzyna B.M. to ciekawy nauczyciel ,który bardzo dobrze sobie radzi z przekazywaniem wiedzy i dotarciem do uczniów. Błyskotliwe porównania pozwalają na szybkie zapamiętanie danego ćwiczenia. Jej język jest zrozumiały nawet dla najmłodszych. Myślę ze lekcję ze to czysta przyjemność.
Pani Katarzyna B.M. to ciekawy nauczyciel ,który bardzo dobrze sobie radzi z przekazywaniem wiedzy i dotarciem do uczniów. Błyskotliwe porównania pozwalają na szybkie zapamiętanie danego ćwiczenia. Jej język jest zrozumiały nawet dla najmłodszych. Myślę ze lekcję ze to czysta przyjemność.
Moja ocena
ADK Angielski Dla Każdego
kategoria: Szkoły językowe
obsługa: 6
oferta: 5
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6