Widok
Zadowolona pacjentka !!!
Jestem wyjątkowo zadowolona z usług pani doktor Kamili Szarmach oraz pana doktora Adama Szarmacha z kliniki " Dermis ". Pan doktor wykonał laserowy zabieg zamknięcia moich licznych , rozszerzonych naczynek na twarzy. Od zabiegu skóra na twarzy jest alabastrowa, zaczerwienienia zniknęły bezpowrotnie, po zmianach zapalnych nie ma już śladu. Mam 45 lat, więc skóra twarzy straciła też swoją elastyczność. Pan doktor wykonał 4 zabiegi laserowe ( laserem Mosaica ), przywracając ładny koloryt skóry i jej witalność. Jest zdecydowanie bardziej jędrna i sprężysta ( a chomiki w dolnej częsci twarzy podniosły się ). Pani doktor Kamila Szarmach pomogła mi poczuć się jeszcze lepiej, wypełniając moje bruzdy nosowo-wargowe oraz głęboką zmarszkę na czole kwasem hialuronowym. Do pełni mojego szczęścia poprawiła owal twarzy gęstym kwasem hialuronowym. Oboje lekarzy zachowywało się bardzo profesjonalnie, z szacunkiem i empatią. Za każdym razem, kiedy odwiedzam klinikę Dermis, czuję się w pełni zaopiekowana i bezpieczna. Każdemu, z serca i z pełną odpowiedzialnością polecam zarówno pana doktora Adama Szarmacha jak i panią doktor Kamilę Szarmach.Mam do Nich pełne zaufanie! Dziękuję !!!!!
Moja ocena
obsługa: 6
oferta: 6
wyposażenie: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6