Widok
Zadowolona
Jestem szczęśliwa,że trafiłam do salonu OTC. Jestem w trakcie korzystania z różnych zabiegów. Moja cera znacznie się poprawiła. Efekty są rewelacyjne. Polecam wszystkim paniom, chociaż ceny są zbyt wygórowane. Mimo to zachęcam do skorzystania.
zadowolona Barbara D.
zadowolona Barbara D.
Moja ocena
OTC Uroda Medi Spa
kategoria: Medycyna estetyczna
obsługa: 6
oferta: 6
wyposażenie: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Serdecznie dziękujemy.
Jak zwykle przyjemnie jest czytać tak miłe opinie.
Ceny nie są aż tak bardzo wygórowane :) zawsze staramy się oferować promocje i zniżki.
Jak już to zaznaczaliśmy, stosujemy tylko nowe technologie, oryginalne maszyny i najwyższej jakości preparaty. To niestety pociąga za sobą adekwatne koszty.
Summa summarum ceną staramy się kalkulować optymalnie do standardu zabiegów, ale zawsze na rozsądnym poziomie.
Droga Pani Barbaro ! Z naszej strony może Pani liczyć na maksymalne rabaty i promocje.
Zapraszamy.
Jak zwykle przyjemnie jest czytać tak miłe opinie.
Ceny nie są aż tak bardzo wygórowane :) zawsze staramy się oferować promocje i zniżki.
Jak już to zaznaczaliśmy, stosujemy tylko nowe technologie, oryginalne maszyny i najwyższej jakości preparaty. To niestety pociąga za sobą adekwatne koszty.
Summa summarum ceną staramy się kalkulować optymalnie do standardu zabiegów, ale zawsze na rozsądnym poziomie.
Droga Pani Barbaro ! Z naszej strony może Pani liczyć na maksymalne rabaty i promocje.
Zapraszamy.