Do napisania swojej opinii skłoniły mnie głównie wcześniejsze-
niepochlebne.Chodziłem wcześniej do innych klubów w Trójmieście więc tym razem na samym początku obejrzałem pomieszczenia i sprzęt jaki oferuje nam gdyński Gimnazjon.Fakt,że szatnie są małe,że sama siłownia też do największych nie należy ale ostatecznie wybierając ten klub wiedziałem na co się decyduję.A o tym ,że chcę tu przychodzić zadecydował już pierwszy kontakt.W recepcji zostałem przyjęty bardzo miło i z uśmiechem choć,czytając wcześniej opinie ,byłem przygotowany na coś zgoła odmiennego.Dziewczyny bardzo rzeczowo odpowiedziały na moje pytania dotyczące oferty klubu.Zawsze też gdy wchodzę do klubu witany jestem uśmiechem.Co do czystości,to
trudno wymagać żeby panie kręciły się non stop pomiędzy przebierającymi się klientami bo pewnie to również by komuś przeszkadzało a jeśli sami nie dbamy o to żeby zmieniać obuwie czy używać ręczników ćwicząc na matach no to trudno mieć pretensje,że śmierdzą.Jeszcze nigdy nie spotkałem klubu w którym ćwicząc na podłodze w białych skarpetkach nie byłyby one brudne.Bądźmy realistami!!!Ogólnie bardzo pozytywny klimat i przyjazny,zawsze służący pomocą personel.A to bardzo