Widok

Zadzwońcie po milicję!

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Koncert największych polskich gwiazd rocka z klimatem PRL-u, upamiętniający okres stanu wojennego i pierwsze wolne wybory w Polsce. Koncert jest hołdem dla wszystkich, którzy w latach 70 i 80 odważyli się głośno mówić i działać na rzecz wolnej Polski. Ten wieczór, to również wyjątkowa muzyczna gala ambasadorów tamtych czasów, których energia dodała z pewnością inspiracji i siły dalszym ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zadzwońcie po milicję!

[lead]Koncert największych polskich gwiazd rocka z klimatem PRL-u, upamiętniający okres stanu wojennego i pierwsze wolne wybory w Polsce. Koncert jest hołdem dla wszystkich, którzy w latach 70 i 80 odważyli się głośno mówić i działać na rzecz wolnej Polski. Ten wieczór, to również wyjątkowa muzyczna gala ambasadorów tamtych czasów, których energia dodała z pewnością inspiracji i siły dalszym ...
więcej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świeżo po koncercie

Artyści stanęli na wysokości zadania, brawo, ale..
Pan Skiba nie mógł się pohamować obrażaniem poglądów i uczuć innych niż swoje. Ubliżanie, wyśmiewanie nawet z hymnu, zniesmaczylo mi końcówkę koncertu. Dla mnie Pan S jest zerem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy bilety nadal aktualne?

Bilety

Witam
Mam do odsprzedania dwa bilety na koncert - miejsca na płycie. Tel kontaktowy 797019009

Zadzwońcie po milicję!

[lead]Koncert największych polskich gwiazd rocka z klimatem PRL-u, upamiętniający okres stanu wojennego i pierwsze wolne wybory w Polsce. Koncert jest hołdem dla wszystkich, którzy w latach 70 i 80 odważyli się głośno mówić i działać na rzecz wolnej Polski. Ten wieczór, to również wyjątkowa muzyczna gala ambasadorów tamtych czasów, których energia dodała z pewnością inspiracji i siły dalszym ...
więcej
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry