Widok

Zaginął Mateusz Weissgerber

http://www.nadmorski24.pl/wiadomosci-5924/zaginal-mateusz-weissgerber.html

Wydział Kryminalny KPP Wejherowo prowadzi sprawę poszukiwawczą za zaginionym – MATEUSZ WEISSGERBER zam. Wejherowo, który w dniu 21 listopada 2011 r. wyjechał z domu samochodem osobowym m-ki Fiat Punto o nr rej. GA 9798N i do chwili obecnej nie powrócił jak również nie nawiązał kontaktu z rodziną.

Rysopis: wiek z wyglądu około 25 lat; wzrost ok. 175 cm; szczupłej budowy ciała; włosy krótkie, proste, brunet, oczy koloru brązowego, twarz pociągła, nos duży prosty, uszy lekko odstające, uzębienie pełne.

Ubiór: kurtka materiałowa kol. czarnego, spodnie typu jeans w kolorze granatowym, obuwie kol. czarnego NIKE, bluza koloru czarno-szarego ze stójką zapinana na zamek. W chwili zaginięcia posiadał przy sobie torbę m-ki Adidas kol. granatowego wewnątrz której znajdowała się odzież ratownika medycznego kol. czerwonego.

Osoby, które mogą pomóc Policji w ustaleniu miejsca pobytu w/w proszone są o kontakt pod nr tel. 058/672-97-42 lub 112, 997
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to już nieaktualne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry