Widok

Zaginął kocurek

W dniu 11.11.2013r. w okolicy ulicy Chabrowej w Baninie zaginął 2-letni Misiek. Kot nie jest kastrowany. Ufny do ludzi. Kotek jest czarny ma białe skarpetki i biały krawat oraz charakterystyczne brwi: lewa biała, prawa czarna i białe wąsy.
Bardzo prosimy o informacje.
Tel. kontaktowy 694-456-075 lub e-mail allicyna@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy juz kiedyś szukaliście tego kotka,znowu poszedł sobie na dłuższy spacer???Zdjęcie wkleić tu, napewno szybko się znajdzie.
Szukaliśmy kotka i szukamy nadal - do tej pory nie wrócił :( Ogłoszenia ze zdjęciami też rozwieszaliśmy.... Tutaj zdjęcia niestety nie można wkleić.
Na kwiatowej,akacjowej są koty dwa które chodzą po działkach jest tu pani która karmi koty błąkające się może on, tez tu jest lodowa,orzechowa koło algidy.
Dzięki, jutro sprawdzimy
Na Kubusia Puchatka też się czasem kręcił taki czarny. Żona dokarmiała go, ale nie pasował do opisu jaki podałaś jakiś czas temu. Teraz się chyba gdzieś indziej przeniósł.
Pozwolę sobie podczepić sie do tematu, gdyż mojej dziewczynie zaginął dorosły kocur w okolicach ul.Klonowej czyli przy "centrum handlowym" Rudy z białym krawatem i prążkowanym ogonem, kastrowany. Zaginął już jakiś czas temu a nigdzie biedaka nie widziano, więc może ktoś go przygarnął. Jeśli ktoś go zobaczy prosiłbym o wypowiedz w temacie.
Sprawdziliśmy okolice kwiatowej, akacjowej, lodowej i orzechowej i chociaż jeden z kotów był podobny, to jednak nie nasz Misiek. Szukamy dalej.

Inne tematy z forum Banino

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry