Widok
Zaginął kot- nagroda 500 zł !!!
Proszę o pomoc, może ktoś widział mojego kota? Kitek jest 9-letnim kastrowanym kocurkiem. Jest szaro pregowany, dłuższa sierść, puszysty ogon, biały krawat i końcówki łapek, ciemny pas wzdłuż tułowia. Szukamy go już 2 m- ce i bardzo tęsknimy. Za pomoc w odnalezieniu naszego kota jest nagroda 500zł. Proszę o każdą informacje.
Spółdzielnie mieszkaniowe i urzędy miasta mają informacje o karmicielach i ich numery kontaktowe, bo przekazują im domki dla kotów i karmę. Możesz też sama poszukać, czy stoją gdzieś na tamtym terenie kocie domki i zostawić tam kartkę do karmiciela z prośbą o kontakt. Karmiciele karmią zwykle właśnie przy domkach.
aaaaaaaa no to wszystko w porządku,trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Nie wiedziałem ze z tych kotów to tacy spryciule,oby nie było rzeczki albo strumyka.
Nic nie wiem taki empatyczny jestem ze swej natury.
Słyszałem też kiedyś że lis też może zjeść kota jak go zaskoczy,ale skoro to taki wędrowiec to na pewno potrafi się zachować i da sobie radę.
Trzymam kciuki, na gwiazdkę będzie w domu-daj znać żebyśmy sie wszyscy ucieszyli.
Nie wiedziałem ze z tych kotów to tacy spryciule,oby nie było rzeczki albo strumyka.
Nic nie wiem taki empatyczny jestem ze swej natury.
Słyszałem też kiedyś że lis też może zjeść kota jak go zaskoczy,ale skoro to taki wędrowiec to na pewno potrafi się zachować i da sobie radę.
Trzymam kciuki, na gwiazdkę będzie w domu-daj znać żebyśmy sie wszyscy ucieszyli.
Witam. Ogłoszenia są na OLX zwierzęta zaginione znalezione, można wpisać Banino i się wyświetlą. Podaję również link do ogłoszenia https://www.olx.pl/oferta/zaginal-kot-nagroda-500-zl-CID103-IDpa5JL.html#c490769aef tam są zdjęcia Kitka. Jest szaropręgowany z lekkimi przebarwieniami koloru machoniowo-rudego ale nie rudy typowy pomarańczowy. Proszę o kontakt, mogę przesłać zdjęcia, podam więcej znakow szczególnych. Proszę powiedzieć, gdzie jest i jak się miewa może to on! Bardzo przeżywam jego stratę, każda informacja daję mi nadzieję, że go w końcu znajdę. Nr tel. 501 065 786, pozdrawiam.