Widok

Zaginął mały Shih tzu

Dziś rano zaginął nasz shih tzu: 10-letnia suczka, długa sierść. Na szyi miała obrożę z tabliczką z numerem telefonu. Na znalazcę czeka nagroda. Tel kontaktowy 509843122
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daj link do foto. Poproś może też o umieszczenie na innych portalach. Zawsze jak się prośba rozniesie jest szansa na odnalezienie
rozwies na sklepach ogłoszenie ze zdjęciem psa duzo ludzi nie czyta forum a w sklepach większy ruch
Heja! Zobacz tutaj, ktoś pisze że znalazł! Może to ten!

http://forum.trojmiasto.pl/Kto-zgubil-psa-t530270,4,16.html

Mam nadzieję, że nic mu się nie stanie...
Z tego ogłoszenia to mieszaniec, nie szitsu....
Ogłoszenia wiszą w piekarni, skelpie mięsnym i na płocie koło Groszka. Niestety w sklepie ogólnospozywczym na zakręcie nie pozwolono mi powiesić.
W sklepie na zakręcie też już wisi. Widocznie żona ma lepsze podejście. Dziś rano prawdopodobnie ktoś widział pieska rannego w okolicach Sportisu. Przypominam, że czeka atrakcyjna nagroda.
Piesek już się znalazł. Dziękuję wszystkim, którzy pomogli w poszukiwaniach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Grzybiarze-klatwa ignorancji (11 odpowiedzi)

Moje cztery spotkania z grzybiarzami na prywatnej posesji i ciekawe scenariusze. - Pani na...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

do góry