Widok

Zaginął sznaucer miniatura

Koleczkowo Kielno Temat dostępny też na forum:
Dzisiaj około południa w okolicy ul. P. Hebla w Bojanie zaginął sznaucer miniatura kolor "pieprz-sól". Pies ma na szyi czerwoną obrożę. Jeżeli ktoś widział bardzo proszę o informację na nr tel. 603-402-155 lub na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem to sporo warte są te pieski. Rozejrzyj się po ogłoszeniach czy ktoś stąd nie sprzedaje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Albo co gorsza leży na poboczu po spotkaniu z samochodem jak niedawno pewien York ...
pies ma 12lat i jest bardzo przywiazany do rodziny. Jesli ktos widzial pieska prosze o pilny kontakt
Widziałam dzisiaj dwie panie ..szły ul.Majora Bojana...doszły aż do poczty w Koleczkowie...i miały pieska ..sznaucera miniaturkę..właśnie z czerwoną obrożą.....szedł przy nich grzecznie...więc może to nie ten sam..?
Dziękuję za życzliwość i wrażliwość. Dzisiaj otrzymałam dwa telefony, dzięki którym udało mi się odzyskać pieska.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim dużo dobrego w Nowym Roku.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (692 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

do góry