Widok
Zaginął!!!
Zaginą mój mąż, proszę może ktoś go widział, udostępnijcie proszę mój link
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4806894109266&set=a.2501045864501.88579.1803581663&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4806894109266&set=a.2501045864501.88579.1803581663&type=1&theater
cześć, przykro mi z powodu męża ale masz dobre zdjęcie, proponuje wrzucic link o zaginięciu na facebooka na profil lechia net i lechia gdansk i napisać, że zaginał kibić Lechi Gdańsk chory na epilepsje, jak ruszy kibicowskie pospolite ruszenie to myślę, że znajdą go choćby na końcu swiata...
Powodzenia
Pozdrawiam
Powodzenia
Pozdrawiam
1. http://ogloszenia.trojmiasto.pl/poszukuje-pewnej-osoby/zagina-ogl7411071.html
Ogłoszenie nieaktualne. Znalazł się?
Wypadałoby o tym napisać na Forum
2. Forumowa "świeżynka" daje rozpaczliwe ogłoszenie, ale nie zapomina o atrakcyjnym awatarze. Nie dziwne to?
3. "Zaginą". TO nie literówka, bo jest powtórzone w kilku miejscach. Gdyby autor(ka) wątku rzeczywiście wielokrotnie pisała w różnych miejscach o zaginięciu osoby, już zdążyłaby się dowiedzieć, ten ktoś zaginął, a nie "zaginą"
Generalnie.. śmierdzi mi to podpuchą lub niewybrednym żartem.
Ogłoszenie nieaktualne. Znalazł się?
Wypadałoby o tym napisać na Forum
2. Forumowa "świeżynka" daje rozpaczliwe ogłoszenie, ale nie zapomina o atrakcyjnym awatarze. Nie dziwne to?
3. "Zaginą". TO nie literówka, bo jest powtórzone w kilku miejscach. Gdyby autor(ka) wątku rzeczywiście wielokrotnie pisała w różnych miejscach o zaginięciu osoby, już zdążyłaby się dowiedzieć, ten ktoś zaginął, a nie "zaginą"
Generalnie.. śmierdzi mi to podpuchą lub niewybrednym żartem.
Kafka.. a nie dziwi Cię, że ktos kogoś szuka a nie podaje danych kontaktowych typu mail czy tel?
Gdybym ja rozpaczliwie kogoś szukał, miałbym w de prywatność - bo ta byłaby w tym momencie zupełnie dla nie nieistotna.
> Jaki cel miałby ktoś w tego typu "żarcie"
Ja nie wiem.
Jeśli jest to żart, to nie mnie to oceniać, ale raczej specjalistom..
Z dyplomem z psychiatrii :D
Gdybym ja rozpaczliwie kogoś szukał, miałbym w de prywatność - bo ta byłaby w tym momencie zupełnie dla nie nieistotna.
> Jaki cel miałby ktoś w tego typu "żarcie"
Ja nie wiem.
Jeśli jest to żart, to nie mnie to oceniać, ale raczej specjalistom..
Z dyplomem z psychiatrii :D
1. Link nie działa. "zawartość chwilowo niedostępna" :)
2. Powtarzam: gdybym ja dawał takie ogłoszenie, z linkiem do zdjęcia osoby, i tak dałbym namiar do siebie
3. Sporo się kręcę po mieście. Rzucają mi się w oczy rózne ogłoszenia o poszkiwanych osobach. Gościa ze zdjęcia nie widziałem na nich.
Możliwe, że ogłoszenie było prawdziwe. Możliwe, że autorka w przypływie euforii po odnalezieniu, zapomniała o tym poinformować.
Wszystko jest możliwe.
Starość ma tą zaletę, że na wiele rzeczy patrzy sie bardziej krytycznie i zimno :D
2. Powtarzam: gdybym ja dawał takie ogłoszenie, z linkiem do zdjęcia osoby, i tak dałbym namiar do siebie
3. Sporo się kręcę po mieście. Rzucają mi się w oczy rózne ogłoszenia o poszkiwanych osobach. Gościa ze zdjęcia nie widziałem na nich.
Możliwe, że ogłoszenie było prawdziwe. Możliwe, że autorka w przypływie euforii po odnalezieniu, zapomniała o tym poinformować.
Wszystko jest możliwe.
Starość ma tą zaletę, że na wiele rzeczy patrzy sie bardziej krytycznie i zimno :D