Widok

Zaginął!!!

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Zaginą mój mąż, proszę może ktoś go widział, udostępnijcie proszę mój link
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4806894109266&set=a.2501045864501.88579.1803581663&type=1&theater
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dobrze, że tu też zamieściłaś, tu najwięcej osób chyba wchodzi z całego Forum. Trzymaj się!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zamieściłam tu właśnie dlatego że tu dużo ludzi zagląda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wklej jeszcze raz linka ten nie działa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4806894109266&set=a.2501045864501.88579.1803581663&type=1&theater

trzeba go skopiować
ok kopiuję ale nic wracam do wątku ?
Zobacz jak u Ciebie wchodzi ?
skasuj s z http i wtedy wklej, powinno zadziałać
Cos mi nie działa robię na wszystkie sposoby :( Jak przyjedzie mój syn to może mi rozjaśni sprawę i wrzucę na faceeboka .Trzymaj się jesteśmy z Tobą .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję
Poszło może coś ktoś ,znajdzie się na pewno .
bardzo dziękuję
Może warto podzwonić po trójmiejskich szpitalach? Może nie pamięta jak się nazywa, a trafił do któregoś z nich??? Osobiście udostepniłam link dalej, trzymam kciuki, żeby mąż się odnalazł cały i zdrowy
obdzwoniłam nie tylko te w gdańsku, ale w całym pomorskim, już po prostu nie mam pomysłu. A czekanie mnie zabija
cześć, przykro mi z powodu męża ale masz dobre zdjęcie, proponuje wrzucic link o zaginięciu na facebooka na profil lechia net i lechia gdansk i napisać, że zaginał kibić Lechi Gdańsk chory na epilepsje, jak ruszy kibicowskie pospolite ruszenie to myślę, że znajdą go choćby na końcu swiata...
Powodzenia
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
1. http://ogloszenia.trojmiasto.pl/poszukuje-pewnej-osoby/zagina-ogl7411071.html
Ogłoszenie nieaktualne. Znalazł się?
Wypadałoby o tym napisać na Forum

2. Forumowa "świeżynka" daje rozpaczliwe ogłoszenie, ale nie zapomina o atrakcyjnym awatarze. Nie dziwne to?

3. "Zaginą". TO nie literówka, bo jest powtórzone w kilku miejscach. Gdyby autor(ka) wątku rzeczywiście wielokrotnie pisała w różnych miejscach o zaginięciu osoby, już zdążyłaby się dowiedzieć, ten ktoś zaginął, a nie "zaginą"

Generalnie.. śmierdzi mi to podpuchą lub niewybrednym żartem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
"świeżynka" powiadasz? ;)
A na Forum faktycznie wypadałoby napisać, bo jednak ludzie się przejmują i udostępniają dalej.
Jaki cel miałby ktoś w tego typu "żarcie" i zamieszczaniu zdjęcia na fb i to na swoim osobistym profilu z tego co pamiętam?
Kafka.. a nie dziwi Cię, że ktos kogoś szuka a nie podaje danych kontaktowych typu mail czy tel?
Gdybym ja rozpaczliwie kogoś szukał, miałbym w de prywatność - bo ta byłaby w tym momencie zupełnie dla nie nieistotna.

> Jaki cel miałby ktoś w tego typu "żarcie"

Ja nie wiem.
Jeśli jest to żart, to nie mnie to oceniać, ale raczej specjalistom..
Z dyplomem z psychiatrii :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tel był podany w linku :)
wszędzie jakieś teorie spiskowe, albo to ja taka naiwna i niedoświadczona...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
1. Link nie działa. "zawartość chwilowo niedostępna" :)
2. Powtarzam: gdybym ja dawał takie ogłoszenie, z linkiem do zdjęcia osoby, i tak dałbym namiar do siebie
3. Sporo się kręcę po mieście. Rzucają mi się w oczy rózne ogłoszenia o poszkiwanych osobach. Gościa ze zdjęcia nie widziałem na nich.

Możliwe, że ogłoszenie było prawdziwe. Możliwe, że autorka w przypływie euforii po odnalezieniu, zapomniała o tym poinformować.

Wszystko jest możliwe.

Starość ma tą zaletę, że na wiele rzeczy patrzy sie bardziej krytycznie i zimno :D

Inne tematy z forum Inne

Jasnowidz Inka - jaka sprawdzalność? (182 odpowiedzi)

Czy był ktoś kiedyś u tej Pani? Czy się sprawdziło? Jakie wrażenia na jej temat. Proszę o opinie...

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

do góry