Widok

Zaginiony: Agnieszka Palinska

Agnieszka Palinska.
ur. 16.05.1984 roku w Sochaczewie
zam. Kuklówka Zarzeczna

Wymieniona w dniu 09-04-2010 roku wyszła z mieszkania przy ul. Jasnej w Jastrzębiej Górze i do chwili obecnej nie powróciła.

Rysopis zaginionej: Wzrost około 160 cm, średnia budowa ciała, włosy ciemno blond farbowane proste, oczy niebieskie, twarz owalna, uszy przylegające. Brak znaków szczególnych.

Ubiór zaginionej: Spodnie koloru ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobry wieczór chciałam zapytać czy coś wiadomo już o Agnieszce bo chodzą słuchy że została prawdopodobnie odnaleziona w jastrzębiej górze w domu i że została pochowana Warszawie proszę o sprawdzenie i odpisanie na mój mail ania_nadolska@onet.pl z góry dziękuje.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

agnieszka nie zyje

http://www.nadmorski24.pl/aktualnosci/17364-jastrzebia-gora-morderca-zwloki-ukryl-w-zsypie.html
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porządek zróbcie !!!

Skoro wiadomo co się stało z tą osobą to dlaczego dalej widnieje jako osoba zaginiona???
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

do góry