Widok

Zaginiony: Anna Wiśniewska

Anna Wiśniewska.
Policjanci z komisariatu w Gdyni Śródmieściu poszukują zaginionej 52 - letniej Anny Wiśniewskiej. Kobieta w dniu 11 lutego wyszła z mieszkania przy ul. Morskiej i dotąd nie skontaktowała się z nikim ze znajomych, nie powróciła też do miejsca zamieszkania. O zaginięciu w dniu 13 lutego Policję powiadomiły koleżanki kobiety.
W mieszkaniu zaginiona pozostawiła domowe zwierzęta, którymi ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ania wisniewska

zobaczylam ze 2 osoba tez znikla na ulicy morskiej ja juz pisalam poprzednio i do operatora i do was , mam jej obecne zdjecie , znam ja bardzo dlugo i wiem jaka ona jest ale obawiam sie ze to nie jest przypadek jezeli 2 osoby( a widzialam na waszej stronie) znikaja na tej samej ulicy. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

pochowana na cm. kom. w Kosakowie

osoba ta została pochowana na cmentarzu komunalnym w Kosakowie. Informacja jest więc nieaktualna.

Proszę o uaktualnienie.

O zaginięciu kobiety w Gdyni pisaliśmy w poprzednim miesiącu. Anna W. 11 lutego wyszła ze swojego mieszkania przy ul. Morskiej i wszelki ślad po niej zaginął.

Policjanci z Gdyni przez ostatni miesiąc poszukiwali kobiety. Funkcjonariusze zakładali kilka hipotez, wśród których była również ta, mówiąca o zabójstwie kobiety. Do wyjaśnienia tego zaginięcia została powołana specjalna grupa policjantów, którzy bardzo intensywnie wyjaśniali wszystkie okoliczności tej sprawy.

W ubiegłym tygodniu kryminalni znaleźli zwłoki kobiety. Miejsce ukrycia ciała wskazał pies policyjny, specjalnie szkolony do tego typu poszukiwań.

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry