Widok

Zaginiony: Jacek Adamczyk

Jacek Adamczyk.
ur. 20.10.1966 r.
zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4

Komisariat Policji w Gdańsku - Śródmieściu poszukuje wymienionego jako osoby zaginionej w dniu 28.02.1999 r. na terenie Gdańska
Prowadzone czynności w przedmiotowej sprawie przez Policję nie doprowadziły do ustalenia aktualnego miejsca pobytu zaginionego.
Rysopis:
sylwetka szczupła, wysmukła, wzrost 186 cm, oczy koloru niebieskiego, włosy ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

17 lat go szukają ?

O ludzie....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jacek zaginol w dziwnych okolicznosciach, nikt z rodziny i znajomych nie wiezy ze zyjetylko policja sadzi ze on uciekl.Nigdzie nie moge znalesc informacji o okolicznosciach jak zaginol. Znalam go osobiscie.

Warto zapytac jego "kolezanki" o okolicznosci...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale Jalil kolezanki? To kobiety cos jemu zrobily?

Znają szczegóły. Kochanka i była żona.

Przykre to wszystko, zazwyczaj jtest tak, ze za zaginięciem stoją osoby, które znała ofiara.

Tak to właśnie wygląda... A ten przypadek to potwierdza.

A kochanka ta brunetka czy bladyna

I jak ? wiadomo juz coś może ?
Pani K. I towarzystwo.

Czy mowimy o tych samych osobach. Ich pierwsze litery imion to+B,A,M. Jesli tak to masakra ,byly takie przyjaciolki dla pani Ireny ,i do samej smierci im ufala.

Inicjały się zgadzają...

Pani K i jej powiązania z tamtego okresu to materiał na książkę która zresztą powstaje. Cudowne lata w Gdańsku przełom 90/2000. Myślę że K posłużyła za pożytecznego i**otę - dużo gadała i ktoś to wykorzystał a Jacek zniknął. Ona zresztą zdaje sobie z tego sprawę, dlatego robiła wokół tego zaginięcia tyle szumu... Również wiele innych osób ucierpiało w tamtym okresie wskutek kontaktu z K i jej towarzystwem. Wiele lat minęło i myślę że coraz więcej faktów ujrzy światło dzienne.

Duzo ludzi z tamtego okresu ma sporo na sumieniu. Slyszalem o tym Adamczyku i jego kobietach. Smutna sprawa.

To prawda. Kiedys za to odpowiedzą. Wszyscy wiedzą że to nie był przypadek i kolesie pani K. za tym stoją.

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

do góry