Widok

Zaginiony: Jan Jermak

Jan Jermak.
Policjanci z Komisariatu I w Słupsku prowadzą poszukiwania za zaginionym, Janem Jermak, który 29 marca br, opuścił Izbę Wytrzeźwień w Słupsku przy ul. Gdyńskiej. Do chwili obecnej nie powrócił do domu i z rodziną nie nawiązał żadnego kontaktu.

Rysopis zaginionego:
wiek z wyglądu około 40 lat,
waga około 70 kg,
wzrost 176-180 cm,
szczupłej budowy ciała,
twarz podłużna,
włosy krótkie ciemny ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy on nie szedł za tą zaginioną dziewczyną ???????

ktoś na jednym z forum zwrócił uwagę na tego zaginionego, który przypomina mężczyznę z nagrania, idącego za zaginioną Iwoną !! faktycznie jest łudząco podobny !!
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 5

jest faktycznie podobny !
image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

zwłaszcza, że na nagraniu tak dobrze widać twarz.... ;/
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

do roboty

wlasnie przeczytalem artykul o iwonie w. porownalem zdjecia i faktycznie jest tak, ze wyrazy twarzy sa rzne na tych zdjeciach, ale latwo sobie w glowie animacje ruchow twarzy zrobic. a wiec niech do dyskretnie sprawdza, jak pomylska niech przeprosza, ale innego wyjscia nie ma. w PL ginie okolo 15 tys. osob rocznie, wiadomo. ale ta sprawa jest niezwykla wlasnie z tego p[owodu ze sa poszlaki i mozna dosc co, znaczy sie wyjasnic ta sprawe. igdyby udalo sie rozwiazac ta ZAGADKĘ to wtedy przestepcy nie beda juz czuli sie cwani i bezkarni. moze to byc przelom: czytaj- ulga dla rodziny a przelom dla policji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rzeczywiście!

Rysy twarzy, włosy i niebieskie dżinsowe spodnie przypominają faceta z nagrania (aktualnie bezdomnego).
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

bezdomnyy z białym ręcznikiem-troche dziwne co?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

z

jakiego nagrania do holery ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

dd

recznik mogl znalesc na plazy, ktos nz turystow mogl zapomniec. rzeczywiscie jest pdoobny..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

hmmmmmm....

może warto pokazać nagranie z monitoringu rodzinie zaginionego... ale z drugiej strony na innych stronach w komentarzach wszyscy narzekają, ze na nagraniu nic dokładnie nie widac i mógł by to być każdy...

patrząc na to zdjęcie, źle patrze temu człowiekowi z oczu... ma taki wyraz twarzy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie oceniaj człowieka po wyglądzie !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

najwieksza bzdura to to stwierdzenie aby po wygladzie nie oceniac...a po czym niby mam oceniac czlowieka ktorego w ogole nie znam i niczego o nim nie wiem?

!!!

On naprawdę jest podobny!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

podobny bardzo

podobny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

nagrania zaginionej iwony wieczorek w gdańsku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

:D

Widać że mordochlej ;D ale to raczej nie on. Ten koleś z nagrania kojarzy mi się z facetem który chodzi po plaży i sprzedaje lody na brzeźnie po lewej stronie mola ...

Moim zdaniem to nie on

Pomniejszcie sobie to zdjęcie żeby twarz miała mniej więcej taki rozmiar jak na filmie. Ten facet jest bardziej łysawy od tego z filmu, a przecież mu nowe włosy nie wyrosły w międzyczasie. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

podobienstwo

kazda osoba ma charakterestyczny sposob poruszania sie, rodzina moze rozpoznac

190 cm wzrostu

Tyle że poszukiwany ma okolo 190 wzrostu, ten jest sporo niższy...

beka

opuscil izbe wytrzezwien..
Noo tak na filmiku tez najeb*** szedł pewnie.
Napewno sie ukrywa i robie takie rzeczy jak ta co sie teraz przydazyła..
Wcale bym sie niezdziwila ze to on..!

to nie ten

Ten facet wogole nie jest podobny do tego z monitoringu,ze zdjecia wynika ze jest duzo drobniejszy !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tamten z filmu jest dobrze zbudowany,ten jest za chudy...

...........

Jakiś Grecjan ! ;/

rzeczywiście podobny!!!!!!

myślę, że to on..

mi też się wydaje, że on szedł za Iwoną.. też ma takie zakola na głowie. tutaj pisze, że 29 marca opuścił izbę wytrzeźwień, możliwe, że lubi sobie wypić.. na nagraniu z kamery też idzie pijany, co widać, jak się chwieje. macie nagranie z kamery:

http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,8187649,Godz__4_12__Kto_szedl_za_Iwona___dluzszy_film_.html

i może wcale nie jest bezdomnym, tylko się ukrywa. tacy ludzie najczęściej się przemieszczają. co do wzrostu i wagi, to by się zgadzało, bo facet na nagraniu jest szczupły.

hahahahahah, jak czytam wasze komentarze to mam niezły ubaw, kazdy sie bawi w detektywa, tylko troche sie spozniliscie, bo juz ten pan był brany przez policję pod uwage jako potencjalna osoba która mogła cos miec wspolnego z Iwoną
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten nie z Gdyni

ale z ulicy Gdyńskiej...

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry