Widok

Zaginiony: Natalia Bork

Natalia Bork.
Bork Natalia ur. 1990r
Rysopis: wzrost około 158cm; szczupła budowa ciała; włosy farbowane; oczy niebieskie; twarz okrągła; uszy przylegające, bardzo małe; mały zadarty nos; uzębienie pełne
Znaki szczególne:pieprzyk nad warga po lewej stronie twarzy

Bork Natalia w dniu 20.sierpnia 2006r. uciekła przed rodzicami wraz z wielokrotnie notowanym przez policję mężczyzną. W chwili obecnej mężczyzna ...
Przejdź do osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale

ta dziewczyna ma nasza klasę od dawna:

http://nk.pl/#profile/36856936
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

i facebooka też

https://www.facebook.com/natalia.bork.7
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawe czy ktoś z policji sprawdził ten profil na nk

bo ta dziewczyna jest rzeczywiście podobna i wiek też się zgadza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

i ten pieprzyk... ciekawe ciekawe bo nk cały czas jest

hmmmmmm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać że urodziła śliczne dzieciątko i ma się dobrze , powinni ściągnąć jej profil z osób poszukiwanych bo ta dziewczyna na nk to jest właśnie Ona.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ona się już odnalazła?

na NK pod adresem jaki jest podany wyżej faktycznie jest podobna dziewczyna ale jak się wejdzie w profil jej męża mariusza r. to na 1000% na zdjeciu jest ona.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

potwierdzam!!

Tak to jest Ona!! pokłóciła się z rodzicami i uciekła .. szukają faceta a on spokojnie ma sobie profil na facebooku .. najciemniej pod latarnią!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokladnie

ta dziewczyna sobie fajnie zyje z facetem i dzieckiem, bo to na 100% ona!!! po co ona tu jeszcze figuruje ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy policja i redakcja to wgl czyta?

laska ma rodzine, jest zadowolona z zycia i mieszka w gdyni :) mozna ja znalezc na fb i napisac wiadomosc jak sie miewa. policja widze pracuje na pelnych obrotach, potem jacys komandosi rozwiazuja "sprawe z archiwum x" pod tytulem "odnaleziono zaginiona 25 lat temu kobiete, rodzina w szoku!". 90% zaginiec to zwykle przeprowadzki. Iwona Wieczorek tez pewnie mieszka gdzies tu pod nosem i ma sie swietnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

do góry