Widok
Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3
Opinie do artykułu: Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia 1:3.
Zakończyło się spotkanie Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
Zakończyło się spotkanie Zagłębie Lubin - ARKA Gdynia, z którego przeprowadziliśmy bezpośrednią relację. Poniżej znajduje się pełny opis przebiegu tego spotkania.
Szczere gratulacje z Gdańska
Wielu z nas mimo podziałów cieszy się z takiego obrotu sprawy bo każdy zdrowo myślący kibic woli przeżyć dwa razy derby w następnym sezonie niż mecz z Łęczną. Gadania czy mecz był w zdrowej rywalizacji będzie co nie miara, ale my jako kibice Lechii po akcji z Ruchem kiedy to spuściliśmy do 1 ligi Podbeskidzie nie mamy prawa się odzywać. Po za tym Ruch dziś wypruł flaki w meczu z Łęczną ?
Brawa dla trójmiejskiej piłki w niedziele my pociśniemy Legie i oby puchary były dla obu klubów z trójmiasta !
I prośba do niektórych kibiców Lechii Wanke i inne wynalazki nie ośmieszajcie się w mediach społecznościowych i nie kompromitujcie prawdziwych kibiców najważniejsze, że będą derby !!
Brawa dla trójmiejskiej piłki w niedziele my pociśniemy Legie i oby puchary były dla obu klubów z trójmiasta !
I prośba do niektórych kibiców Lechii Wanke i inne wynalazki nie ośmieszajcie się w mediach społecznościowych i nie kompromitujcie prawdziwych kibiców najważniejsze, że będą derby !!
Każdy koncentruje się na tym, na czym chce.
Ja chciałbym, żeby w Trójmieście każdy mógł kibicować swojej drużynie w Ekstraklasie. I cieszę się, że Arka się utrzymała, a w niedzielę będę kibicował Lechii. I niech Trójmiasto będzie szczęśliwe, bogate i żyje zdrowymi emocjami, a nie kompleksami tępych osiołków nawalonych Specjalem, który jest dla nich zdecydowanie za mocny.
trochę niżej napisałem
dlaczego nie podzielam takiego zdania. Niesmak jest ze względu na to, że arka utrzymała się dzięki odjęciu punktów ruchowi (byłby wyżej w tabeli), ręce Siemaszki, a dzisiejszy spektakl to już tylko dopełnienie.
Nie miałbym nic przeciw utrzymaniu się arki, gdyby to było zasłużone, a tak jest tylko niesmak.
Nie miałbym nic przeciw utrzymaniu się arki, gdyby to było zasłużone, a tak jest tylko niesmak.
ale wiesz za co odjęli punkty Ruchowi? na pewno nie za sportowe zachowanie
Jak kupisz lepszych zawodników niż inne kluby, którym później nie jesteś w stanie zapłacić to jest OK? Ręka Siemaszki... A choćby "karny" Wawrzyniaka? Jak nie przedostatnia kolejka to można kraść karne? Siema choć się przyznał, a Warzywo poszło w zaparte
Gdyby Lechia w poprzednim sezonie skończyła na miejscu gwarantującym puchary europejskie i nie wycofała się z odwołania to efekt byłby taki, że nie mogła by w nich zagrać - o czym głośno się wówczas zrobiło. Dziwne było by to, gdyby działacze w takiej sytuacji szli w zaparte, a Podbeskidzie miało cały sezon by się utrzymać.
Ruch także miał cały sezon by się utrzymać.
Opluwanie Siemaszki po kolejce w której Koronie nie uznano prawidło zdobytej bramki? Co najmniej dziwne, choć trąca hipokryzją, szczególnie w odniesieniu do PS czy C+. Rafał walczył w każdym meczu w którym wychodził do gry, strzelił ręką, ale to sędziowie uznali bramkę, i jeśli mamy kogoś obwiniać to tercet sędziowski.
Wracając, dziękuję za głos Kibica Lechii Gdańsk i ja, jako Kibic Arki Gdynia z przyjemnością obejrzę niedzielne spotkanie z wynikiem rozbijającym Legie.
Sport opiera się na szacunku dla rywala, a to co jest bez niego, nie zasługuje nawet na komentarz.
Ruch także miał cały sezon by się utrzymać.
Opluwanie Siemaszki po kolejce w której Koronie nie uznano prawidło zdobytej bramki? Co najmniej dziwne, choć trąca hipokryzją, szczególnie w odniesieniu do PS czy C+. Rafał walczył w każdym meczu w którym wychodził do gry, strzelił ręką, ale to sędziowie uznali bramkę, i jeśli mamy kogoś obwiniać to tercet sędziowski.
Wracając, dziękuję za głos Kibica Lechii Gdańsk i ja, jako Kibic Arki Gdynia z przyjemnością obejrzę niedzielne spotkanie z wynikiem rozbijającym Legie.
Sport opiera się na szacunku dla rywala, a to co jest bez niego, nie zasługuje nawet na komentarz.
...
... komuś zależny na kłótni, lipie itp. Pisałem o tym samym co Ty kolego. Normalni cieszmy się, że mamy 2 kluby z TRÓJMIASTA w EKS. A ja jako kibic ARKI i mam ch*j w hejty kibicuję w niedzielę o 18:30 w Lechię aby osiągnęła również Puchary. Chcę kiedyś iść na stadion w szaliku Arka Lechia bez obicia mordy co mnie spotkało z jednej jak i z drugiej strony. :) POZDRAWIAM DLA TRÓJMIEJSKIEGO SPORTU KOSZT ŻUŻEL HOKEJ PIŁKA NOŻNA
jak dla mnie arka to szmata,-zasługuje na takie określenie
Lech wygrywal po 3-4 do zera,wtedy był na fali i przegrywa sobie w pucharze z arką, teraz zagłębie było na fali i u siebie przegrywa, nie wspomnę o wszystkich incydentach, czy warto być kibicem?-jak nie ma czystej walki?przecież was cala polska znienawidzi....
A o co mieli grać?
Wygrana nic by im nie dała, miejsca w tabeli by nie zmienili, kasy by więcej nie dostali, a jeszcze kibice by mieli pretensje, że im kumpli z ligi spuścili. A tak wszyscy zadowoleni, stan konta piłkarzy się zgadza, kibice się cieszą. Większość ludzi, jeśli nie musi, to się w pracy nie wysila :) Łęczna to inna historia - po tej przerwie już było wiadomo, że nic nie ugrają, więc Ruch mógł wyjść z twarzą ze spotkania.
Gdyby prokuratorzy nie byli z Wrocławia,
To udowodniono by i Śląskowi i Lechii. A tak na cel wystawiono innych a potem wszystko inne zamieciono już pod dywan.
A czytałeś na weszło artykuł o tym jak w Lechii juz za Łazarka cały sezon prawie kupiono? Jak Lechia była prekursorem totalnej korupcji? Czytałeś????
A jak to było z pucharem dla Lechii za Nikosia? Nie wiesz???
A jak kręcono lody przy awansach Lechii rok w rok błyskawicznych?
Patrz jak teraz Widzew i LKS czy Polonia Warszawa nie awansują błyskawicznie.
Pisz dalej SF dla dzieci z Gdańska.
A czytałeś na weszło artykuł o tym jak w Lechii juz za Łazarka cały sezon prawie kupiono? Jak Lechia była prekursorem totalnej korupcji? Czytałeś????
A jak to było z pucharem dla Lechii za Nikosia? Nie wiesz???
A jak kręcono lody przy awansach Lechii rok w rok błyskawicznych?
Patrz jak teraz Widzew i LKS czy Polonia Warszawa nie awansują błyskawicznie.
Pisz dalej SF dla dzieci z Gdańska.
Czy rozumiesz moje pytanie, czy mam drukowanymi napisac? Ja sie nie pytam o wywiady na weszlo itd... Ja sie pytam o fakty, ktore sa takie,ze arka zostala ukarana za korupcję a Lechia nie. Wiec nie snuj mi tu historii jak Antek z zamachem w Smoleńsku, tylko zrozum, ze to Wy jesteście umoczeni a nie my!!! A co SF to chyba Ty piszesz, ze gdyby prokurator nie byl z Wrocławia to byłoby inaczej... Bez komentarza, w ogole to mysle,ze uwzieli sie na Wasz biedny klub...
To że Ty betonie się nie myjesz to nie powód aby innych wyzywać. Bawią mnie wpisy trolli takich jak Ty. Mocny w gębie przed lustrem. :)
Mieszkam w Gdyni a pracuję w Gdańsku.
Co tydzień docinamy sobie z chłopakami w pracy. Ja za Arką inni za Lechią. Jednak wszystko w duchu szacunku do siebie.
Druga sprawa to Sopot.... Ludziki drogie wy to powinniście się schować pod największy kamień. Gdynia ma Arkę a Gdańsk Lechię. Wy - SKM na jakiś stadion :)
Mieszkam w Gdyni a pracuję w Gdańsku.
Co tydzień docinamy sobie z chłopakami w pracy. Ja za Arką inni za Lechią. Jednak wszystko w duchu szacunku do siebie.
Druga sprawa to Sopot.... Ludziki drogie wy to powinniście się schować pod największy kamień. Gdynia ma Arkę a Gdańsk Lechię. Wy - SKM na jakiś stadion :)
Pełen druk
Jedno dobre to że będą debry.
To że Arka wygra było wiadomo przed meczem, ba w 31 kolejce ten scenariusz był do przewidzenia, z tegoż powodu cieszy mnie fakt, że mimo wszystko zakłady na ten mecz można było zawierać dzięki czemu wygrałem pewniaka u buka.
Niby Łęczna sama sobie winna, bo mogła wygrać w Gdyni...... ale niesmak pozostaje.....
Remis z cienkim Ruchem i to po ewidentnej ręce, później wygrana w Lubinie, gdzie nagle gospodarz po tym jak wszystkich leje dostaje zadyszki z zespołem, który bramek nie potrafi strzelić...no chyba że z karnego Do tego dar od losu w postaci 4pkt ujemnych dla Ruchu, czy te utrzymanie zasłużone...??
Ogólnie karma wraca.....
To że Arka wygra było wiadomo przed meczem, ba w 31 kolejce ten scenariusz był do przewidzenia, z tegoż powodu cieszy mnie fakt, że mimo wszystko zakłady na ten mecz można było zawierać dzięki czemu wygrałem pewniaka u buka.
Niby Łęczna sama sobie winna, bo mogła wygrać w Gdyni...... ale niesmak pozostaje.....
Remis z cienkim Ruchem i to po ewidentnej ręce, później wygrana w Lubinie, gdzie nagle gospodarz po tym jak wszystkich leje dostaje zadyszki z zespołem, który bramek nie potrafi strzelić...no chyba że z karnego Do tego dar od losu w postaci 4pkt ujemnych dla Ruchu, czy te utrzymanie zasłużone...??
Ogólnie karma wraca.....
Paranoja
była w latach osiemdziesiątych, jak Lechia mecze "załatwiała". Przyjeżdża na Traugutta Widzew z reprezentacyjnymi obrońcami,Markiem Dziubą i Romanem Wójcickim. Lechia musi zdobyć min. 1 pkt , aby utrzymać się w I Lidze (aktualnie Ekstraklasa). Wójcicki przewraca się o własne nogi. Długie miał, to fakt... Dziuba ucieka z własnego pola karnego. Dziuba był najgroźniejszym rzeźnikiem w lidze... Na trybunach śmiech... Widzew miał szansę na tytuł Mistrza Polski, 29 kolejka (przedostatnia),sezonu 85/86, wynik 1-1. Były to czasy, które opowiedział w Przeglądzie Sportowym, Romek Józefowicz. Gwiazda Lechii owych czasów. Spółdzielnia klubów, spuściła wtedy Bałtyk Gdynia. Dlatego kibice kadłubów kochają Lechię... Hehehe.... Na podstawie tamtych czasów, Zaorski nakręcił film "Piłkarski Poker". Słynny Jacek Milewski z Arki , w tamtych czasach do przedszkola chodził.... Teraz smarki w necie o korupcji piszą...
Już nie...
pierdo....lcie.Jest po meczu....czego oczekiwaliście po Zagłębiu??? Jak się gra o pietruszkę to się zwyczajnie nie chce a nie mecz ustawiony.....Arka mimo ,że gra dno dno dno to się spieła i zostaje.Teraz trzeba z banią podejść do przyszłego sezonu....pożegnać odpady i cieniasów i PO PRIMO SPONSOR !!!!!!......gdyby to Arka była na miejscu Zagłębia też by się nie wysilała.....a jak czytam,że ustawione bo przecież gra w pucharach to śmiech mnie ogarnia......Arka słaba ograła Zagłębie, któremu się nie chciało end of story.
mamy ekstraklase ...teraz podziękować fachowcą od TRANSFERÓW i paru piłkarzą ...Zainwestować dobrze 100200tyś za Puchar Polski i 6-7 milionów za utrzymanie się w ekstraklasie na konkretne transfery ,a nie jak ostatnio TRYTKO czy BARISIĆ .Teraz trzymam kciuki za LECHIE chociaż jestem kibicem Arki.Życzę wam gry w Pucharach .Do zobaczyska na Derbach...To Nasze Święto w Trójmieście.
Porażka Księdza Kapelana
A ja gratuluję Księdzu Kapelanowi Arki porażki wychowawczej. Dał medalik Matki Bożej by w pełnym błogosławieństwie NIEBIOS w 100 lecie jej objawień kopacz Siemaszko mógł w spokoju sumienia oszukiwać i krzywdzić innych. Brawo Kapelanie, Twoje kazania na mszy chyba są bardzo marne, A Twój przykład i wykładnia pośrednio Twojej pracy w postawie kopacza Siemaszki jest dla mnie zgorszeniem.
Panie Ministrancie, proszę nie ubieraj się w ornat! Twoja wypowiedź jest przesiąknięta nienawiścią, lub co najmniej głęboką niechęcią do człowieka (Siemaszki). Dlatego, proszę, nie przybieraj pozy pobożnego. Wypowiedź Siemaszki była głupia i nie da sie jej w żaden sposób obronić, ale Twoja jest zatruta. Więcej miłości bliźniego!
Mecz Arki z Zagłębiem przypominał mi mecz Arki z Legią
Nawet taki sam bilans bramek. Przebieg podobny: przeciwnik miał przewagę, bigał ale nic z tego nie wynikało, za to Arka punktowała każdą sytuację jaka się nadarzyła. Ale co mnie ciekawi to mecz z Legią nie był kupiony, a przecież Legia prezentuje o niebo lepszy poziom od Zagłębia. Tymczasem mecz z Zagłębiem dzieci z gdańska już uważają za kupiony, tak jak by nagle Zagłębie prezentowało poziom Realu i miało dla Arki stanowić barierę nie do przejścia. Prwada jest jednak taka gdańskie dzieciaczki że Arka prezentuje podobny football jak Zagłębie, Wisły K i P, Pogoń i większość ligowych średniaków. Owszem coś się w nich popsuło w środku sezonu,ale to nie znaczy że nie potrafią grać i zostawić serca na boisku. A tak nawiasem o kupowaniu meczy to wróćcie pamięcią do derbów w Gdyni gdzie Arka strzeliła drugą bramkę, ponoć ze spalonego. Problem polega na tym że nigdzie nie można było znaleźć powtórki choćby tak żeby być pewnym że był tam spalony. Przypadek ? Nie sądzę. Prawda jest taka że jest jakaś inna siła niż siła nóg piłkarzy,która napędza lechię. Módlcie się żeby nie została odkryta.
Tylko debil nie kibicował dzisiaj arce, nie jestem huliganem, choć czasem się zdarzyły jakieś awanturki i się nie spitalało,
Tu jest łatwiej bo anonimowo napisze, ale kretyn by zaprzeczył że 2 kluby z ekstraklasy z 3miasta nie zwiększają pozycji całego regionu jako atrakcyjnego dla piłkarzy, sponsorów itp, Lechia też skorzysta na tym utrzymaniu, bo kto by nie chciał mieszkać i grac nad morzem i dostawać minimum 20k PLN na miecha? Naprawdę o miejsca w naszych klubach zaczną się bić coraz lepsi grajkowie, i dobrze że nadszedł koniec hegemoni południa polski, teraz mają mega pake w 1lidze, północ zaczyna dochodzić do głosu .Teraz Arka musi do 8 wejść w zasadniczej, inaczej nici z derbow z kibicami w następnym sezonie, a marzenie superpuchar w Wawie, ale może cud się wydarzy a przegrany tego pojedynku na długie lata okryje się hańbą... bo drugiego takiego meczu może już nie być poprostu
TRÓJMIASTO
Chciałbym przypomnieć , TRÓJMIASTO należy do LECHII !!!
EXTRAKLASA
Arka-Lechia 0:1
Lechia-arka 2:1
arka-Lechia 0:0
Arka-Lechia 1;2
Lechia-arka 1:0
arka-Lechia 2:2
arka-Lechia 1:1
10-Meczów w Extraklasie ZERO wygranych arki
6- ZWYCIESTW Lechii !!!!!!!!!!!!!
EXTRAKLASA
Arka-Lechia 0:1
arka-Lechia 0:0
Arka-Lechia 1;2
Lechia-arka 1:0
arka-Lechia 2:2
arka-Lechia 1:1
10-Meczów w Extraklasie ZERO wygranych arki
6- ZWYCIESTW Lechii !!!!!!!!!!!!!
Jeśli ktoś myślał że arka dzisiaj przegra to nie błyszczy inteligencją. Z góry było wiadomo że nie spuszczą zdobywcy pucharu bo wstyd na całą Europę by był (wstyd i tak będzie jak zaczną grać z europejskimi zespołami).
Jeśli chodzi o teksty w stronę Lechii to wolę być kibicem drużyny bez pucharu kończącym sezon na 4 miejscu (choć wierzę że będzie wyżej) niż robimy łbem który wierzę że puchar i utrzymanie w ekstraklasie zdobył dziękuję umiejętności piłkarzy.
Jeżeli ktoś wierzy w to że arka zdobyła puchar i utrzymała się w ekstraklasie bez kombinacji to ma tyle honoru co siemaszko
Jeśli chodzi o teksty w stronę Lechii to wolę być kibicem drużyny bez pucharu kończącym sezon na 4 miejscu (choć wierzę że będzie wyżej) niż robimy łbem który wierzę że puchar i utrzymanie w ekstraklasie zdobył dziękuję umiejętności piłkarzy.
Jeżeli ktoś wierzy w to że arka zdobyła puchar i utrzymała się w ekstraklasie bez kombinacji to ma tyle honoru co siemaszko
Prawda jest taka
że Zagłębie zagrało dokładnie z taką samą determinacją jak Pogoń w Gdańsku tydzień temu. Tak to jest jak gra drużyna która nie walczy o nic z zespołem walczącym o osiągnięcie swego celu. Różnica musi być widoczna. I po co pisać o jakiś ustawieniach, sprzedaniach i innych bzdurach. Czy Pogoń sprzedała mecz Lechii? Jasne że nie, tak samo ja Zagłębie nie podłożyło się Arce. Nie mieli o co grać, nie chcieli ryzykować kontuzji przed urlopami , a w przypadku trójki piłkarzy przed MME i tak to wyglądało w starciu z walczącą o utrzymanie Arką. Więc odbębnili ten mecz i tyle. Arka niczemu nie winna, dobrze że się utrzymała, znowu w kolejnym sezonie będą derby.
Czyli jest tak jak pisaliśmy
Ruch poleciał za brak plynnosci finansowej, nastepni w kolejce byli Łęczna z Arką za najmniejsze frekwenceje na stadionach. Zobaczymy dzisaj "grupe mistrzowska " i tamtejsze cuda na ch......u. Jarajcie sie barany. Juz nie wierze w zadną uczciwość tej ligi. Zobaczcie jak ktoś zarobił na Ruchu i drugiej połowie. Z 0-2 na 2-2 co ? Ruch dostał skrzydeł i uwierzył ? Hahaha
no dobra ! -Arka zostaje w Extraklasie , a to nie wszystko ! , teraz dopiero zaczną się schody ...
Kto da kase na zakup co najmniej 4 {czterech } wartościowych ,potrafiących grać i wiedzących na czym polega współczesny Futbol piłkarzy którzy wezmą na swoje bary ciężar gry i wygrywania meczów /! . Bo jeżeli Arka zostaje w extra klasie tylko dla samej zasad i po to aby przedłużyć ten aktualny "stan agonalny " to te wszystkie zabiegi i manewry są potrzebne jak w dudupie koszula ! - nie ma to sensu ! ciekwe co teraz zrobi zarząd ? i ludzie za to odpowiedzialni ?...Można by powiedzieć ;- Piłkarze zrobili swoje !, teraz na was czas Panowie !
Uwielbiam czytać betonów :-)
wasz płacz, lamet, zazdrość, fakt iż ARKA jest najbardziej utytułowanym klubem w 3 City który musicie leszcze przyznać sprawia że aż mi nogawa leci czytając wasze flustracje. Tak się nosiliscie. Wepchneli wam do mordy tyle siana i co ?? Udlawiliscie się nim nic więcej. Teraz tylko czekać jak napiszą o waszych długach i o tym że Niemiec na zachód spiernicza. Za chwilę będziecie się bić o Bozoka, Sobjeraja, Formele ale oni pomimo że ciency was oleja, bo jesteście zadłużonym klubem bez przyszłości :-)
rąbany debilu. Ci takiego arka zdobyła że jest najbardziej niby utytułowanym klubem? 2 puchary? To jest tytuł? Gdyby sędzia meczu z wigrami nie wydrukował przegrali byście 5:1. I czym się szczycie. Nasz cel ba ten sezon jest znany od początku sezonu. Pierwsza piątka. A śledzie następny sezon będą grali o utrzymanie
Arka sezon 2017/2018
Bramkarze: brak
Obrońcy: Marcjanik (głównie za to, że jest wychowankiem)
Pomocnicy: Szwoch, Nalepa, Houfbauer, Kakoko (naciągane, gra tylko w poprzek)
Napastnicy: brak
Formella wraca z wypożyczenia, Bozok wraca do Słowacji, Marcus 33 lata, Sobieraj i Soldeldecki nie żartujmy, Zbozień i Socha - obrońcy, którzy nie potrafią bronić, Warcholak - wóz z węglem, przydatny tylko do wrzucania piłki z auto, nogami już ma problem, Jałocha i Steinbors - parodyści, Łukasiewicz i Abbott - dziękujemy.
Do tego brak w klubie trenera od przygotowania motorycznego. brak analityka, brak wpływu na szkolenie w SI Arka Gdynia...
Tak wygląda klub na poziomie Ekstraklasy...
Bez komentarza
PS Płyta boiska, która zawsze była obok Białegostoku wymieniana jako najlepsza po odsunięciu Daniela Czuka spadła jak klub do
drugiej ósemki I to na jej koniec Nowy Pan Dyrektor Stadionu jest kompletnym laikiem Klasyczny wszystkowiedzący nie znający się na niczym Gratulacje za profesjonalizm!
Obrońcy: Marcjanik (głównie za to, że jest wychowankiem)
Pomocnicy: Szwoch, Nalepa, Houfbauer, Kakoko (naciągane, gra tylko w poprzek)
Napastnicy: brak
Formella wraca z wypożyczenia, Bozok wraca do Słowacji, Marcus 33 lata, Sobieraj i Soldeldecki nie żartujmy, Zbozień i Socha - obrońcy, którzy nie potrafią bronić, Warcholak - wóz z węglem, przydatny tylko do wrzucania piłki z auto, nogami już ma problem, Jałocha i Steinbors - parodyści, Łukasiewicz i Abbott - dziękujemy.
Do tego brak w klubie trenera od przygotowania motorycznego. brak analityka, brak wpływu na szkolenie w SI Arka Gdynia...
Tak wygląda klub na poziomie Ekstraklasy...
Bez komentarza
PS Płyta boiska, która zawsze była obok Białegostoku wymieniana jako najlepsza po odsunięciu Daniela Czuka spadła jak klub do
drugiej ósemki I to na jej koniec Nowy Pan Dyrektor Stadionu jest kompletnym laikiem Klasyczny wszystkowiedzący nie znający się na niczym Gratulacje za profesjonalizm!
prosze bardzo
Kilka lat temu Daniele De Rossi podczas spotkania Romy z Messiną strzelił bramkę ręką. Po tym jak piłkawpadła do siatki sędzia uznał gola, ale po zdecydowanych protestach graczy gości podszedł do włoskiego pomocnika, aby rozstrzygnąć sprawę. piłkarz przyznał się do nieprawidłowego zagrania, a Messina zaczęła grę od rzutu wolnego.
Podobna sytuacja byla w 2012 roku w meczu z Lazio Miroslav Klose strzelił bramke reka, sedzie odgwizdal gola. Klose podszedł do sedziegio i przyznal sie ibramka zostala uniewazniona. Zreszta Kolse mial kilka takich przypadków w swojej historii.
Kilka lat temu Daniele De Rossi podczas spotkania Romy z Messiną strzelił bramkę ręką. Po tym jak piłkawpadła do siatki sędzia uznał gola, ale po zdecydowanych protestach graczy gości podszedł do włoskiego pomocnika, aby rozstrzygnąć sprawę. piłkarz przyznał się do nieprawidłowego zagrania, a Messina zaczęła grę od rzutu wolnego.
Podobna sytuacja byla w 2012 roku w meczu z Lazio Miroslav Klose strzelił bramke reka, sedzie odgwizdal gola. Klose podszedł do sedziegio i przyznal sie ibramka zostala uniewazniona. Zreszta Kolse mial kilka takich przypadków w swojej historii.
Dziwne jest to "normalny z Gdańska"...
To takie sugerowanie na siłę, że jak ktoś z Gdańska kibicuje też Arce, to jest normalny. Nie, nie jest. 99% kibiców Arki wycierałoby podłogę takimi pacjentami, a ci ich pozdrawiają... Normalnie szczyty normalności, yhym.
Arka nie jest w niczym Lechii potrzebna, ta rywalizacja od dawna jest wypaczona i taka pozostanie jeszcze długo- a najpewniej do końca tych klubów. Dlatego wzajemne pozdrawianie się w internetach to raczej przykład nienormalności i myślenia życzeniowego, wstyd tak trochę...
Arka nie jest w niczym Lechii potrzebna, ta rywalizacja od dawna jest wypaczona i taka pozostanie jeszcze długo- a najpewniej do końca tych klubów. Dlatego wzajemne pozdrawianie się w internetach to raczej przykład nienormalności i myślenia życzeniowego, wstyd tak trochę...
Zagłębie co ty dziw
Śmiech na sali I nie chodzi mi o to ze Arka się utrzymala tylko ze korupcja jest nadal Cala Polska to widziała ze Zagłębie oddało tylko jeden celny strzał Brawo Arka udało się załatwić temat udało Franek Smuda dzwonił do Solidarności KGHM poruszał świat szukał pomocy tu i tam ale niestety Rudy go nie lubi i spuścił Łęczna Z jednej strony wole 100 razy Derby z Areczką niż wioche Łęczna bo nie wiem czy gramy Super mecz w Lublinie czy towarzysko z wieniakami z Łęcznej W przyszłym sezonie trzeba Nieciecze zdegradowac Brawo Arka w końcu jesteś ''nasza,, trójmiejskiej piłki drużyna Jutro moja Lechia gra oby blamazu nie było Pozdrawiam normalnych z Gdyni
O Ruchu, który zaczął strzelać, gdy już wiadomo było, że Łęczna poleciała, nikt z betonów nie pisze
O skrzywdzeniu Arki przez sędziego marciniaka w meczu z Jagiellonią też cisza. O ręce w meczu ze Śląskiem dwa tygodnie temu również nikt nie mówi, a gość ze Śląska centralnie pomógł sobie ręką na polu karnym.
Max pułap
13 miejsce to jest maks co klub z Gdyni może osiągnąć. W przyszłym sezonie będzie podobnie, a najdalej za 2 lata 1 liga. A puchar, cóż nie jest to już takie prestiżowe trofeum jak kiedyś. W wielu europejskich ligach zdobywały go kluby z niższych klas rozgrywek i nikt tego specjalnie nie przeżywał. O klasie zespołu świadczy jego gra w całym sezonie a nie jedno przypadkowe spotkanie. Prawda jest taka, że Arka w Europie liczyć się nie będzie nigdy.
Nie wierzyłem.
Przyznam szczerze, ze nie wierzyłem...Po meczu ze Śląskiem napisałem, ze spadamy z ligii, ze z taką grą jaką wtedy zaserwowała na Arka, nie mamy szans na utrzymanie i, ze drugiego cudu nie będzie. A jednak ( i dzięki Bogu ) się myliłem. Drżałem cały wczorajszy mecz a zwłaszcza po golu samobójczym ale udało się i to jest najważniejsze.
I bardzo się cieszę, Panie Krzysztofie, ze Pana głowa nie spadła!
Dziękuję Arko Gdynia.
I bardzo się cieszę, Panie Krzysztofie, ze Pana głowa nie spadła!
Dziękuję Arko Gdynia.
Ciekawe co bedzie z formella i ze Szwochem mam nadzieje ze obydwaj zostana na przyszly sezon w ekstraklasie oczywiscie w arce innego scenariusza sobie nie wyobrazam. Bo tu w Gdyni graja od pierwszych minut a kolejno w lechu i legi w ogole nie graja albo poza osiemnastka sa albo na rezerwie bo ich wcale nie wystawiaja. i sie tam niszcza a w gdyni graja.
cuda zwyczajne czy prawdziwe cuda?
pzpn potega jest i basta... mecz ustawiony od 1 do ostatniej min, zaglebie, ktore jest mocniejsze od brukbetu, korony i pogoni, a moze i od wisly (w barazach) nagle staje sie tlem dla bezplciowej arki...
widac, ze pzpn nie chcial sie wstydzic za 1ligowego uczestnika LE... z postawy (antysportowej) zaglebia plynie jednak dla Lechii nauka.... srodek obrony to strefa newralgiczna, bazowa i 2srodkowych zaglebia grajacych jak maloca x2...to katastrofa na 1-3... to taka przestroga przed meczem w Wawie... wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze cuda sie zdarzaja... w polskiej rzeczywistosci....
ps nie ma czego zalowac... mecz wyjazdowy z arka latwiejszy niz "gdzies tam" z gornikiem...
widac, ze pzpn nie chcial sie wstydzic za 1ligowego uczestnika LE... z postawy (antysportowej) zaglebia plynie jednak dla Lechii nauka.... srodek obrony to strefa newralgiczna, bazowa i 2srodkowych zaglebia grajacych jak maloca x2...to katastrofa na 1-3... to taka przestroga przed meczem w Wawie... wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze cuda sie zdarzaja... w polskiej rzeczywistosci....
ps nie ma czego zalowac... mecz wyjazdowy z arka latwiejszy niz "gdzies tam" z gornikiem...