Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam sesja synka wątek zamknięty Zdecydowanie polecam Pani Ewa, przesymatyczny fotograf z podejściem do...
~kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 lutego 2016

POLECAMY !!! wątek zamknięty Sesja ślubna plenerowa była cudowną zabawą, pełną śmiechu i relaksu -...
~Aneta i Adam
-

dodano: 5 listopada 2015

POLECAMY wątek zamknięty Pani Ewa to wesoła, serdeczna osoba. Pełna zaangażowania w swojej pracy!...
~Monika mama Zuzi
-

dodano: 20 października 2015

POLECAMY!!!! wątek zamknięty Polecamy z całego serca firmę Zahir - Photo! Pełen profesjonalizm oraz...
~Małgosia i Kamil
-

dodano: 10 października 2015

Polecamy współpracę z Panią Ewą! Profesjonalistka w każdym calu! wątek zamknięty Polecamy Panią Ewe jako fotografa Ślubnego. W sierpniu 2015 organizowaliśmy...
~Kasia i Marcin
-

dodano: 31 sierpnia 2015

Genialna przygoda wątek zamknięty Współpraca z Ewa i Michałem na najwyższym poziomie. Kontakt rewelacyjny, Ewa...
~Ania Maciek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 września 2014

Sesja kobieca w plenerze wątek zamknięty W czerwcu moja 16-letnia córka miała sesję kobiecą w Babich Dołach. Zdjęcia,...
~Beata, mama Natalki
-

dodano: 28 lipca 2014

NIESAMOWITA PRZYGODA wątek zamknięty Ewa, to fotograf z wielką pasją. Każde zdjęcie to małe dzieło sztuki....
~Ania R
-

dodano: 24 czerwca 2014

sesja zdjęciowa wątek zamknięty Ewa ma dobry aparat i robi dobre zdjęcia :). Jest kreatywna, profesjonalna,...
~Marta
-

dodano: 22 czerwca 2014

Rodzinna sesja plenerowa wątek zamknięty Dziękujemy serdecznie Pani Ewie z Zahir-Photo za wspaniałą sesję zdjęciową w...
~duoamor.pl
-

dodano: 9 czerwca 2014

Talent, powołanie i oryginalność!!! wątek zamknięty Sesja ślubna z Zahir-Photo to najlepiej zainwestowane pieniądze :) Nigdy w...
~Małgosia Górniak
-

dodano: 9 czerwca 2014

Najlepsza Pani fotograf wątek zamknięty Naprawdę szczerze polecam. Miałam dwie sesje i dwie są rewelacyjne!!! Na...
~Patrycja
-

dodano: 4 czerwca 2014

Szczerze polecam! wątek zamknięty Pani Ewa robila nam zdjecia podczas chrztu.Profesionalizm, wysokiej jakosci...
~mama
-

dodano: 30 maja 2014

Sesja kobieca wątek zamknięty Witam serdecznie. Sesje u Ewy, miałam robioną jesienią - plener w Orłowie....
~Martyna
-

dodano: 30 maja 2014

SESJA U PANI EWY wątek zamknięty GORĄCO POLECAM SESJE FOTOGRAFICZNE U PANI EWY.SĄ TO NIE ZAPOMNIANE SESJE I...
~KJ
-

dodano: 29 maja 2014

Wporządku wątek zamknięty Profesjonalna Pani fotograf. Wysoki poziom usług jak i profesjonalizm...
~Lucjan Pruss
-

100 % zadowolenia z usług:) wątek zamknięty Super jakość zdjęć, świetne kadry, miła atmosfera, podejście do dzieci:)...
~Justyna
-

100% zadowolenia wątek zamknięty Pierwszy raz miałam do czynienia z p. Ewą podczas sesji ciążowej i oczywiste...
~2xmama
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry